• 0

Konkurs za volontere i volonterke: Budi deo Filmskog festivala Slobodna zona

U zavisnosti od afiniteta i interesovanja, volonteri će imati priliku da rade u okviru nekoliko sektora festivala i tako dobiju potrebna znanja i veštine za poslove kojima planiraju da se bave u budućnosti

  • 0
slobodna zona

Foto: Promo

Filmski festival Slobodna zona traži nova lica! I ove godine raspisujemo konkurs za volontere! Sve što je potrebno su entuzijazam i ljubav prema filmovima, a nudimo priliku da se nauči mnogo o pripremi i realizaciji festivala, kao i da se besplatno odgledaju filmovi koji su na programu.

Najveći i najposećeniji filmski festival angažovanog filma u našoj zemlji Slobodna zona održaće se po sedamnaesti put, od 4. do 9. novembra. Festival Slobodna zona donosi najbolje savremene, angažovane art-house igrane i dokumentarne filmove iz celog sveta! Uspešnost festivala odlikuje i uključivanje na stotine mladih koji svojim entuzijazmom i posvećenošću svake godine budu deo tima Slobodne zone.

I ove godine u planu je hibridno izdanje Festivala – online na VOD platformi KinoKauch i sa publikom u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, te pozivamo mlade filmofile (koji imaju više od 18 godina) i žive u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu, i odgovorni su i vredni, da se prijave na konkurs, i prožive jedinstveno i uzbudljivo iskustvo volontiranja na Slobodnoj zoni.

slobodna zona

Foto: Relja Arsić

U zavisnosti od afiniteta i interesovanja, volonteri će imati priliku da rade u okviru sledećih sektora festivala i tako dobiju potrebna znanja i veštine za poslove kojima planiraju da se bave u budućnosti:

  • Info pult (komunikacija sa publikom);
  • Promocija festivala (priprema konferencije za medije, pisanje tekstova, pomoć pri vođenju društvenih mreža);
  • Kreiranje foto i video materijala;
  • Služba za goste festivala;
  • Prevođenje.

Zainteresovani kandidati treba da do 3. oktobra 2021. godine popune formular koji je dostupan na sajtu.

Svi volonteri i volonterke nakon završenog angažmana dobiće sertifikat o volontiranju. Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu volontiranje.freezonebelgrade@gmail.com ili putem društvenih mreža Slobodne zone Facebook i Instagram.

Covid 19 napomena: U toku pripreme i trajanja festivala biće poštovane sve mere u skladu sa zvaničnim preporukama Vlade RS.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima