≫ 

Suzana i Tamara zajedno su dočarale Silvanu: "Željko i Bjela nisu mogli da veruju"

Pevačica je rekla da ju je iznenadio poziv kompozitora filma Željka Joksimovića, sa kojim je već sarađivala, da u "Tomi" otpeva pesme Armenulić (1939-1976), koju igra Dragičević

  • 3
Aco Pejović, Suzana Branković, Moj Savršeni brak

Suzana Branković / Printskrin: K1 Televizija

Gošća nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" bila je pevacica Suzana Branković koja je govorila o tome kako je dala glas pesmama Silvane Armenulić, koji su bili najveći izazovi, šta misli o ulozi Tamare Dragičević u filmu "Toma", i šta misli o pevaču i kompozitoru Tomi Zdravkoviću.

Branković je rekla da je za nju Zdravković "pevačka legenda", čije je pesme često izvodila uživo na nastupima, ali da je vrlo malo znala o njegovom životu, pa joj "Toma" reditelja Dragana Bjelogrlića predstavlja otkrovenje, koje je ostavilo "prelep utisak, i srećan i tužan".

Pevačica je rekla da ju je iznenadio poziv kompozitora filma Željka Joksimovića, sa kojim je već sarađivala, da u "Tomi" otpeva pesme Armenulić (1939-1976), koju igra Dragičević.

- Kada su on i Bjelogrlić čuli moju interpretacju ''Noćas mi srce pati'' oni su se oduševili. Nisu mogli da veruju da sam to tako izvela pošto sam pre svega pop pevač. Negde sam i ja bila iznenađena svojim pevačkim mogućnostima - istakla je Branković.

Prema njenim rečima, prilikom snimanja muzike za film svaka pesma je bila izazov, pogotovo "Ah što ćemo ljubav kriti" i duet sa Acom Pejovićem "Ponoć", jer poslednja ne postoji u interpretaciji Armenulić i pisana je tek nedavno za "Tomu".

Upitana da li joj je neobično kad na platnu vidi Dragičevć, a čuje svoj glas, Branković je rekla da nije, naglasivši da je "Tamara zaista maestralna", i da je oduševljena kako je glumom dočarala sofisticiranost Armenulić.

Premijera filma Toma

Tamara Dragičević i Milan Marić / Foto: Nikola Tomić

Branković priznaje da u filmu ima trenutaka koji su je rasplakali, kao što je momenat sa Ljiljanom ili kad se pojavljuje Rama, a Toma shvata da je zaboravio odakle je potekao i nije se setio prijatelja koji mu je možda najviše pomogao.

-Teško je da se odabere jedna od Tominih velikih pesama, ali moram da izdvojim ''Za Ljiljanu'', pošto se tako zvala moja nana i mnogo je volela tu pesmu. Kad je čujem baš me dira u srce - rekla je pevačica.

Video: Gromoglasne ovacije za celu ekipu na premijeri filma Toma: Svi su se poklonili sjajnom delu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    24. septembar 2021 | 15:17

    Kakva filmcina !

  • aks

    24. septembar 2021 | 22:46

    Film je savršen!!!!

  • Gordana

    25. septembar 2021 | 22:52

    Milan mi se sve vise dopada kao glumac.Gledala sam ga u dosta serija i sada na filmu.Odusevio me je.Svaka cast.Divan mladi covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA