≫ 

Zavirite na svetsku premijeru novog filma o Bondu: Zvezda na pretek, bila i kraljevska porodica

Nezaboravno je bilo u Londonu

  • 0
Džejms Bond, svetska premijera Foto: Tanjug/AP

Dugoočekivani film "No Time To Die", u kojem Danijel Krejg poslednji put glumi Džejmsa Bonda, premijerno je prikazan u Londonu. Da je događaj bio glamoruzan, svedoče i kadrovi iz glavnog grada Engleske.

Na svetskoj premijeri bili su, naravno, zvezde ovog ostvarenja. U centru pažnje bio je Danijel Krejg, koji je za ovu priliku nosio bordo sako. Osim njega, bili su tu Ana Armas, koja je nosila crnu, provokativnu haljinu, zatim Lea Sejdu u beloj kreaciji, Rami Malek, Lašana Linč, kao i reditelj Keri Džodži Fukunaga.

Osim ekipe filma, na glamuroznoj ceremoniji bila je i kraljevska porodica. Princ Čarls je došao sa svojom suprugom Kamilom, a princ Vilijams sa Kejt Midlton.

Članovi kraljevske porodice popričale su zvezdama filma pre same premijere. Osim toga, došle i druge zvezde iz šoubiznisa. Bili Ajliš je došla sa bratom Fineasom, kapiten fudbaleske reprezentacije Engleske Hari Kejn sa suprugom Kejti Gudlend. Glumac Džejson Momoa, zvezda filma "Akvamen", odlučio se za elegantno odelo.

Takođe, svetskoj premijeri je prisustvovala i šampionka US opena Ema Radukanu. Mlada teniserka blistala je u beloj odevnoj kreaciji.

Da je bilo sve u znaku Džejms Bonda, svedoči i scena gde je jedan muškarac poput agenta 007 se peo na Londonsko oko.

Kako je bilo, pogledajte u foto-galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA