≫ 

Stiže serija "Intervju sa vampirom": Umesto Breda Pita, omiljeni lik iz "Igre prestola"

Ulogu Toma Kruza preuzeće glumac koji je snimao u Beogradu

  • 0
Intervju sa vampirom Tom Kruz i Bred Pit / Printskrin: YT/Movieclips Classic Trailers

Fanovi knjiga i filma "Intervju sa vampirom" imaju razloga za uzbuđenje, jer će snimanje istoimene serije  početi ovog decembra, najavio je reditelj Alan Tejlor.

Baziran na bestseler romanima En Rajs, "Intervju sa vampirom" prvi je u nizu njenih "Vampirskih hornika".

Godine 1994. reditelj Nil Džordan snimio je film u kom su igrale superzvezde Tom Kruz i Bred Pit, kao i tada devojčica Kirsten Danst. Osam godina kasnije, drugi fim baziran na romanima Rajsove, "Kraljica prokletih", Toma Kruza u ulozi Lestata zamenio je Stjuart Tauzend, dok je pokojna R&B zvezda Alija igrala glavnu ulogu, kraljicu vampira Akašu.

Ranije ovde godine AMC je objavio da će snimiti osam epizoda koje se bave originalnom knjigom, a da će australijski glumac Sem Rid igrati Lestata, dok će Pitovu ulogu Luija preuzeti Džejkob Enderson.

Rid je poznat po ulozi u mini-seriji "Lambs of God", kao i filmovima "Bell" i "Despite the Falling Snow", koji je sniman u Beogradu. Enderson je, s druge strane, najpoznatiji po ulozi Sivog Crva, vernog zapovednika Deneris u "Igri prestola".

Tejlor, koji je režirao i epizode "Igre prestola" i "Mafijaški sveci Njuarka" (koji se trenutno prikazuje u domaćim bioskopima), izjavio je da je snimanje zakazano u decembru u Nju Orleansu, rodnom gradu spisateljice, ali i mestu koje je ključno u njenim romani.

Fanovi knjiga En Rajs s uzbuđem čekaju seriju još otkako je AMC kupio prava i na "Vampirske hornike" i "Veštice iz Mejfera", koje planira da pretvori u franšizu.

Video: Izašao je trejler za seriju inspirisanu ubistvom Jelene Marjanović: Milica Pavlović je Pevačica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA