Zavirite na VIP premijeru poslednjeg Bondovog filma: "Nije vreme za umiranje"

Rezervišite vaše karte na vreme i pogledajte sjajnog Danijela Krejga, koji se pojavljuje po peti i poslednji put kao Džejms Bond

  • 0
Vip premijera filma "Nije vreme za umiranje" Foto: Antonio Ahel i Jovana Jarebica

U IMAX sali bioskopa Cineplexx Galerija Belgrade održana je sinoć premijere filma "Nije vreme za umiranje" (No time to die), iz kultnog serijala filmova o tajnom agentu 007, Džejms Bondu.

Pre početka ovog dugo očekivanog filma održan je mini koktel, u prelepom i za ovu priliku bleštećem holu jedinstvenog bioskopa u regionu Cineplexx Galerija Belgrade, naravno, uz poštovanje svih mera zaštite od COVID-19.

Među VIP zvanicama koje su u svečanim toaletama došle da prve pogledaju najnoviji film o voljenom agentu Džejsmu Bondu izdvojili bismo Sergeja Ćetkovića, Dejana Tomaševića, Danijelu i Stefana Buzurovića, Bojana Perića, Suzanu Perić, Sandru Perović, Filipa Čukanovića, Lenu Bogdanović, Dušku Jovanić, Miodraga Kapora, Biljanu Obradović, fudbalera Ivicu Ilieva koji je došao sa prijateljima, Bojanu Stamenov i mnoge druge.

Prvaci Narodnog pozorišta, baletski plesači Tijana Šebez i Nicola Bianco dodatno su podigli atmosferu na koktelu svojom fenomenalnom plesnom tačkom koju su izveli u holu bioskopa.

"Nije vreme za umiranje" je po završetku dobio zasluženi aplauz, a publika je potom uzbuđeno komentarisala neverovatne scene viđene na najvećem IMAX platnu u regionu i bila vidno oduševljena odgledanim filmom.

Cineplexx Galerija Belgrade nudi novi, najkvalitetniji i nezaboravan doživljaj gledanja filmova iz potpuno drugačije perspektive zahvaljujući jedinstvenoj IMAX tehnologiji. Ako želite još više od filma, onda morate sebi priuštiti IMAX iskustvo.

Fotografije sa svečane premijere možete pogledati u galeriji

Od danas, 6. oktobra, film "Nije vreme za umiranje" kreće sa pretpremijernim prikazivanjem u odabranim bioskopima, a od četvrtka 7. oktobra, ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju u svim bioskopima.

Rezervišite vaše karte na vreme i pogledajte sjajnog Danijela Krejga, koji se pojavljuje po peti i poslednji put kao Džejms Bond, da zaokruži i okonča putovanje na kome smo upoznali novog, modernog Bonda.

U filmu "Nije vreme za umiranje" Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA