Upoznajte nove Bondove saveznice u filmu "Nije vreme za umiranje"

"Nije vreme za umiranje" je stigao u bioskope, a sa njim i novi likovi

  • 1
Daniel Craig, Danijel Krejg, Džejms Bond Džejms Bond / Foto: Tanjug/AP/Michael Sohn

Ne propustite da doživite na velikom platnu sjajnog Danijela Krejga, koji se pojavljuje po peti i poslednji put kao Džejms Bond, da zaokruži i okonča putovanje na kome smo upoznali novog, modernog Bonda.

Razervišite karte na vreme, jer je ovo film koji će vas definitivno obuzeti i prikazati najemotivniju i najličniju Bondovu borbu do sada.

Agent Nomi (Lašana Linč) i Paloma (Ana De Armas) su odmah pobrale simpatije publike koja je imala priliku da pogleda najnoviji film o voljenom agentu Džejmsu Bondu.

Nomi

nije vreme za umiranje Foto: Nicola Dove

U filmu "Nije vreme za umiranje“ se pojavljuje novi lik u igri špijunaže, Nomi. Tek je stigla u MI6, igra je veoma talentovana glumica Lašana Linč, a o svom liku kaže:

- Ona je jaka, drska, sarkastična. Sjajno se slaže sa Bondom, jer on ume da bude vrlo ozbiljan, posebno na misiji. Ona voli da se šali na račun Bondovih godina i čini da mu bude nelagodno. Mlada je i koristi nove gedžete, prošla je sasvim novu obuku, "apdejtovana je“ i bliska je s M, što je sve ono što on nije ili nema u tom trenutku. Nije zastrašena njegovim iskustvom i reputacijom i verovatno je jedina iz 00 programa, dovoljno hrabra da prihvati ovu misiju.

Paloma

nije vreme za umiranje Foto: Nicole Dove

Još jedan integralan lik na Bondovom putovanju u filmu je Paloma, tek obučena, puna entuzijazma, agent CIA na Kubi. Igra je Ana De Armas, s kojom je Krejg već radio na filmu "Knives Out“.“ O svom liku, Ana je rekla:

- Ona je jako zabavna i u sebi ima nečeg vrcavog. Ponekad je razigrana, naivna i neuredna, ali je takođe vešta i obučena i zna šta radi. Izgleda odlično, ali ne radi se o tome. Ona zna da je Bond velika zverka, ali je zaista fokusirana na obavljanje svog posla. Bilo je tako super imati sve te boje za igru.

Pogledajte specijal o ovim sjajnim ženama:

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    7. oktobar 2021 | 22:20

    Jedan od najlosijih i najbesmislenijih filmova iz fransize 007. Silovana prica da bi se otvorilo mesto za "novog" agenta... Ipak je bilo vreme da se stavi tacka jos pre zadnja dva nastavka. Ovo vise ne lici na pricu o tajnom agentu i da nema usiljenog pominjanja martinija i imena "Bond, Dzems Bond" sve bi licilo na jedan obican akcioni film sa hiljadama ispaljenih metaka i desetinama eksplozija. Nekada je tri metka resavalo "problem", u zadnjem nastavku su morale i krstarece rakete da rese stvar, ne bi li Danijel Krejg otisao iz serijala uz jedno veliko BUUUM!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA