≫ 

Snimaju se "Vesele '90-e": Ovo su detalji, dva lika iz "Veselih '70-ih" su sigurna

Serija će ići na Netfliksu

  • 0
Danny Masterson, Deni Masterson, vesele sedamdesete Serija "Vesele sedamdesete" Foto: imdb.com

Ljubitelji serije "Vesele sedamdesete" imaju razloga za slavlje, budući da je u planu da se snima nastavak ovog ostvarenja koji nosi naziv "Vesele devedesete". Inače, u inostranim medijima pojavili su detalji.

Ono što je sigurno jeste da će u seriji glumiti Kurtvud Smit i Debra Džo Rap, koji će reprizirati svoje uloge Reda i Kiti Forman. Radnja će se dešavati u 1995. godini, gde Leja Forman, ćerka Done i Erika, dolazi kod svoje bake i deke za leto.

via GIPHY

"Vesele devedesete" radiće tvorci "Veselih sedamdesetih" Boni Tarner i Teri Tarner. Serija će ići na Netfliksu, koji je naručio 10 epizoda, piše ign.com.

Podsetimo, "Vesele sedamdesete" su bile prave hit u svet. Serija je imala 8 sezona, emitovala se od 1998. do 2006. godine, a glavne zvezde bile su Ešton Kučer (Kelso), Mila Kunis (Džeki), Tofer Grejs (Erik), Lora Prepon (Dona), Vilmer Valderama (Fez), Deni Masterson (Hajd), Leo (Tomi Čong)...

via GIPHY

Još nije poznato da li će se neko od njih pojaviti u "Veselim devedesetim". Inače, pre toga bio je još jedan spinof "Veselih sedamdesetih", i to "Vesele osadmesete", koji je imao 13 epizoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA