≫ 

Čuvena Ivet se slikala sa koleginicom iz "Alo, alo!": Prepoznajete li je iz prve?

Ona je ovih dana proslavila 69. rođendan

  • 2
Alo, alo, Ivet Printskrin: YT/BBC Comedy Greats

Britanska glumica Viki Mišel, koja je u popularnoj seriji "Alo, alo!" igrala zanosnu konobaricu Ivet, čestitala je putem Instagrama rođendan svojoj koleginici iz serije Kirsten Kuk.

Fanovi serije lako će sa fotografije prepoznati lukavu Mišel, jednu od vođa pokreta otpora u malom francsukom selu, poznatoj po svojoj urečici "Slušajte vrlo pažljivo, ovo ću reći samo jednom".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Vicki Michelle (@thevickimichelle)

Seriju "Alo, Alo!" publika u Britaniji, ali i u Srbiji uvek rado gleda kad god se ovaj sitkom reprizira.

Serija je imala devet sezona i na BBC-ju je prikazivana od 1982. do 1992. godine i iako su mnogi na početku kritikovali ismevanje Drugog svetskog rata, ubrzo su shvatili da je autorima serije cilj bio karikiranje ratnih filmova i televizijskih drama.

Glumci koje smo gledali u ovoj sada već kultnoj seriji često ističu kako im je "Alo, alo" obeležio karijeru, a jedan od sporednih likova koji publika dobro pamti je i lik Mišel Diboa, članice francuskog Pokreta otpora, koju je glumila Kirsten Kuk.

Ona je ovih dana proslavila 69. rođendan. Kirsten se nakon "Alo, alo!" uglavnom posvetila pozorišnoj karijeri, uz povremena pojavljivanja u britanskim serijama.

Video: Vreli kadrovi Danice Maksimović u džakuziju: Glumica se polivala vodom, komentari pljušte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA