≫ 

"Pokušavam da shvatim kako se to desilo": Šotra prokomentarisao Boldvinov slučaj

- Jer, nepojmljivo mi je da jedan tako iskusan i poznat glumac, kakve god naravi bio, učini nešto tako - rekao je reditelj

  • 7
Zdravko Šotra, Alek Boldvin

Foto: ATA Images, Profimedia/AFP

Nesrećni slučaj, gde je Alek Boldvin slučajno usmrtio pištolje direktorku fotografiju Halinu Hačins na setu filma "Rust", a ranio reditelja Džoela Souzu, prokomentarisao je i Zdravko Šotra. Poznati reditelj je ostao u čudu kako se sve ovo desilo i navodi da su pirotehničari zakazali.

- Pokušavam da shvatim kako se to desilo. Čak se pitam i da li je namerno? Na svakom snimanju pirotehničari su zaduženi za sve što je vezano za oružje, za eksplozije… I uvek se na snimanjima koriste lažnjaci - rekao je Zdravko Šotra za portal Nova.rs i dodao:

Kako je mogao jedan iskusan pirotehničar da dozvoli sebi da se koriste meci koji mogu da ubiju bilo koga meni nikako ne ulazi u glavu. On je tu da spreči bilo kakvu neopreznost svakog člana ekipe i mogućnost da nešto krene po zlu. Pada mi na pamet da je možda i neka diverzija. Jer, nepojmljivo mi je da jedan tako iskusan i poznat glumac, kakve god naravi bio, učini nešto tako. Krivac je onaj ko mu je dao taj "rekvizit". Ali, istraga će pokazati šta se zaista desilo - rekao je reditelj.

Ranije se oglasila i glumica Bojana Maljević, koja je takođe prokomentarisala Boldvinov slučaj.

Video: Prikazana crkva u kojoj je Alek Boldvin upucao koleginicu: Prvi snimci sa mesta velike tragedije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    22. oktobar 2021 | 16:27

    Е сад ће да се острве еуропејци и космополите на Шотру Где да ти критикујеш холивуд и Болдвина Па он је светска звезда непогрешив и недодирљив

  • Mirko bobic

    22. oktobar 2021 | 16:17

    Evo ga jos jedan cuveni holivudski reziser komentarise. Sotra😂😂😂😂 pre njega Bojana dala komentar,a holivud videli na razglednici. Amateri u poredjenju sa holivudskom produkcijom komentarisu da ugrabe minut slave.

  • Ivana

    22. oktobar 2021 | 17:04

    Kako je moguće da se iskaljujete na fenomenalnom ŠOTRI? DA LI ZNATE DA JE VIDEO HOLIVUD SA RAZGLEDNICE? Iz neznanja kritikujete izuzetnu osobu. Šotra je genije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA