≫ 

Stefan se probudio iz kome, a u vilu Kadića se useljava Kristinina sestričina

Nova epizoda serije "Dinastija"

  • 1
Serija Dinastija

Foto: TV Pink

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodie Kadić nastavlja se u novoj epizodi visokobudžetne domaće serije "Dinastija", koja vas očekuje i večeras od 21 čas na TV Pink. Dok je Branko u bolnici pored Stefana, koji i dalje leži u komi, Kristina odlazi sa doktorom Nikolom na piće. Nikola pokušava da se dopadne Kristini, ali Kristina je rezervisana uprkos njegovom šarmu.

Iako je Aleksandra zabrinuta da se možda neće ni probuditi iz kome, Stefan se budi, ali se ničega ne seća. Lidija, misleći da Kristina zna gde se nalaze Momčilo i Manja, pokušava da joj se izvini i sazna detalje, ali joj Kristina uporno tvrdi da ona nema pojma gde se oni nalaze. Uglješa Dinić, Ana Marijin otac, od svoje supruge dobija savet da ćerku pošalje kod tetke Kristine, koja se lepo snašla u Beogradu. U toku seanse, koju Nikola pokušava da održi sa Lidijom u dvorištu Kadićeve vile, na Lidijino iznenađenje se pojavljuje Stefan, koji je pušten iz bolnice i koji se konačno izmirio sa svojim ocem. Iako je Branko presrećan što mu se Stefan vratio kući i što će dobiti dete sa Kristinom, i dalje je zabrinut da li će Stefan uspeti da se vrati u normalu.

Uglješa iznenada doazi u posetu svojoj bivšoj svastiki u nameri da Ana Mariju pošalje kod nje, kako bi joj obezbedio kakvu-takvu budućnost. Kristina pristane na to, željna da upozna svoju sestričinu.

Podstaknuta Kristinom trudnoćom, Anastasija ubeđuje Ognjena, da je pravi momenat da oni imaju bebu, u nameri da očvrsne savez između dve porodice i osigura svom ocu sigurno tlo pod nogama. Iako Ognjen pokušava da skrene Vojinu pažnju da ne treba da insistira na naplati zajma od Branka u ovom momentu, Vojin mu stavlja do znanja da je kod njega u životu sve podređeno interesu, a ne emocijama i ipak od Branka traži naplatu 9 miliona evra duga.

Ana Marija konačno dolazi u vilu, a Aleksandra tako dobija mogućnost da sazna nešto više o Kristininoj prošlosti. Šta će se desiti kada se mlada i lepa Ana Marija upozna sa naslednikom familije Kadić – Stefanom, , saznaćete u novoj epizodi "Dinastije", večeras u 21 čas na TV Pink!

Video: Frano Lasić: Doveo sam seriju Dinastija u Jugoslaviju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đura

    28. oktobar 2021 | 09:40

    Ana Marija je Semi Džo.Do sada ide po originalnom scenariju,a kasnije su prilagođavali scenario prema glumcima.Na primer neće više da glumi pošalju ga pogine i posle se pojavi živ,ali drugi glumac.Pojavio se i njihov izgubljeni sin,zatim ćerka,čak i vanzemaljci su se pojavili,živa istina.Pa i lažna Kristl,tj Kristina uvažila se kod Blejka,tj Branka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA