Omiljena sablasna porodica se vratila u bioskope

Ukoliko već niste pogledali ovo simpatično animirano ostvarenje, ispravite tu grešku što pre

  • 0
addams family Foto: Promo

U bioskopu Cineplexx Delta City, sinoć je održana specijalna projekcija animiranog ostvarenja "Porodica Adams 2"(The Addams family), a mi vam prenosimo delić atmosfere.

Projekciji su prisustvovali glumci koji su pozajmili glavnim likovima u sinhronizovanoj verziji filma: Srđan Timarov, Đurđina Radić, Marko Marković, Dobrila Ilić, Milan Tubić, Viktor Majer i Darija Vračević.

U susret prazniku Noć veštica mališani su sa ponosom prikazali svoje kostime, čak smo imali maskirane mame i tate koji su doprineli sjajnoj atmosferi. Cele porodice su potom uživali u filmu koji je definitivno sve nasmejao i oduševio.

Ukoliko već niste pogledali ovo simpatično animirano ostvarenje, ispravite tu grešku što pre!

Svima omiljena sablasna porodica se vratila u nastavku animirane komedije, “Porodica Adams 2”. U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova deca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni "vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom STVARI, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu?

Trejler filma:

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA