≫ 

Kristina gubi bebu, a Anastasija vara Ognjena sa doktorom Nikolom

Kako će Kristina i Branko prebroditi gubitak bebe, da li će Ognjen dobiti i dokaz da ga Anastasija vara, kako će Stefan podneti Lidijino odbijanje i šta je Aleksandrin plan sa Rašidom, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 21 čas na TV Pink

  • 0
Nova epizoda "Dinastije" Pink Foto: Pink TV

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodie Kadić nastavlja se u novoj epizodi visokobudžetne domaće serije „Dinastija“, koja vas očekuje i večeras od 21 čas na TV Pink.

Nakon pada sa konja, Kristinu hitno transportuju u bolnicu, a dok čeka da se njena operacija završi, Branku se u čekaonici pridružuje Ognjen, koji ne zna gde je Anastasija. A Anastasija je noć provela sad dr Nikolom i saznaje za njegovog pokojnog polubrata, ali i da je promenio karijeru – da je nekada bio neurohirurg, a da je sada psihoterapeut.

Anastasija se vraća kući nakon noći provedene sa Nikolom. Aleksandra pokušava da joj se približi i nudi joj pomoć, a Ognjen sluti da mu je žena neverna.

U bolnici, ginekolog Milojević saopštava Branku da je Kristina izgubila bebu i da postoji velika opasnost po njen život ukoliko ponovo zatrudni. Branko burno reaguje, a Aleksandra likuje zbog Kristinine nesreće. Kristina je slomljena i ne želi da se vrati kući. Ginekolog odlučuje da je zadrži u bolnici zbog lošeg psihičkog stanja, ali nakon razgovora sa dr Nikolom, Kristina odlučuje da se vrati kući.

Za to vreme Stefan i Ana Marija su na žurci u drift klubu, gde Stefan prihvata izazov i pristaje da se trka. Stefan gubi trku, ali ipak dobija nežnosti od Ana Marije. Završavaju na njegovom splavu, ali se između njih ništa više ne desi, jer Stefan ne može da zaboravi Lidiju.

Advokat Andrija Tekijaški dolazi sa lošim vestima iz Azije. Jedini način da se spase projekat je da se dopru do Rašida Ahmeda. Aleksandra čuje njihov razgovor i odlučuje da kontaktira Rašida, svog bivšeg ljubavnika.

Nezadovoljan odnosom sa Ana Marijom, Stefan priznaje Lidiji da je još uvek voli, ali ona ga otera od sebe.

Kako će Kristina i Branko prebroditi gubitak bebe, da li će Ognjen dobiti i dokaz da ga Anastasija vara, kako će Stefan podneti Lidijino odbijanje i šta je Aleksandrin plan sa Rašidom, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 21 čas na TV Pink!

Video: Frano Lasić: Doveo sam seriju Dinastija u Jugoslaviju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA