≫ 

Limuzina, crveni tepih, puna hala: Zavirite na premijeru filma "Toma" u Čikagu

Vladalo je veliko interesovanje u Americi za film Dragana Bjelogrlića

  • 0
Premijera filma Toma Foto: ATA Images/Borislav Zdrinja

Nakon premijera u zemljama bivše Jugoslavije, film "Toma" je prikazan i u Sjedinjenim Američkim Državama. Tačnije, u Čikagu. Naime, u tamošnjem "Copernicus Centru" priređeno je gala veče.

Na čikaškoj premijeri "Tome" bili su reditelj Dragan Bjelogrlić, te glumci Milan Marić (Toma Zdravković), Tamara Dragićević (Silvana Armenulić), Petar Benčina (lekar Tome Zdravkovića). Program je vodio Antonije Kovačević.

Da je sve izgledalo holivudski, svedoče i scene sa lica mesta. Ekipa filma došla je pred "Copernicus Centar" limuzinom, prošetala se crvenim tepihom i potpisala se na zvezde.

Vladalo je veliko interesovanje za premijeru filma "Toma" u Čikagu, kao što možete da vidite na fotografijama. Održana je i konferencija za medije, gde su Dragan Bjeloglić, Milan Marić, Tamara Dragičević i Petar Benčina obratili prisutnim novinarama.

Inače, film "Toma" će biti prikazan i u drugim američkim gradovima, u Njujorku 13. novembra, u Klivlendu 20. novembra, u Vašingtonu 28. novembra, i Majamiju 30. novembra.

Pogledajte kao je bilo:

Video: Tamara kao princeza, Anđelka nije primetila da joj je haljina nestašna: Premijera filma Toma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA