≫ 

Bogoljub Karić hvali "Tomu" : "Nikoga ovaj film ne može ostaviti ravnodušnim"

- Tako jak utisak, suze u očima i tuga koju je u nama izazvao životni put velikog umetnika, neće lako izbledeti - napisao je biznismen na svojoj Fejsbuk stranici

  • 0

Film "Toma" o pevaču Tomi Zdravković uveliko beleži uspehe, a pogledalo ga je do sada više od 800.000 ljudi u bioskopima. Tim povodom, oglasio se i Bogoljub Karić koji je imao samo reči hvale za ovo ostvarenje, tako i za ekipu koja je radila na istom"

"U susret velikom uspehu, milionitom gledaocu filma "Toma" želimo da čestitamo, prvo reditelju Draganu Bjelogrliću Bjeli na fantastičnom filmu, ali i celoj ekipi koja je radila na ovom ostvarenju.

Odabrani tim mladih glumaca, sa glavnim protagonistom Milanom Marićem, koji je zaista briljirao u ulozi velikog umetnika i boema Tome Zdravkovića, izazvali su burne emocije kod svih nas koji smo pogledali film.

Tako jak utisak, suze u očima i tuga koju je u nama izazvao životni put velikog umetnika, neće lako izbledeti.

Između muzičke razglednice i melodrame, stvaraoci filma vode nas kroz uspehe, popularnost, ovacije, putovanja, zatim i kroz onaj teški period, kada poroci, razočaranja i splet drugih okolnosti završavaju smrću, naše legende Tome Zdravkovića.

Nikoga ovaj film ne može ostaviti ravnodušnim.

Dragi moji, dobili smo fenomenalan film, ovekovečen je život jednog velikog umetnika, dobili smo srpskog Spilberga u liku Dragana Bjelogrlića, kao i mladu ali sada dokazanu ekipu odličnih glumaca.

Sve pohvale, prvenstveno zbog emocije koju ste u nama izazvali. Želimo celoj ekipi još nekoliko miliona gledalaca i da kroz vreme dobije epitet kultnog srpskog filma.

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić", napisao je Bogoljub Karić na svojoj Fejsbuk stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA