≫ 

"Južni vetar 2" oborio sve rekorde: Više od 100.000 ljudi odgledalo film za 4 dana

Posećenošću ovog vikenda "Južni vetar: Ubrzanje" oborio je rekord i svog prvog dela i postao lider u broju posetilaca u poslednjih 15 godina

  • 4
Južni vetar Ubrzanje , oboreni rekordi Foto: CINEPLEXX BEO Shopping Center

Samo četiri dana od velike beogradske premijere "Južni vetar: Ubrzanje" oborio je apsolutno sve rekorde sa 115.000 gledalaca u prvom vikendu prikazivanja!

Nastavak filma čiji je prvi deo oživeo bioskope i pre tri godine dostigao milion gledalaca u do tada najkraćem roku, odličnom pričom i vrhunskom glumačkom podelom nastavlja svoju pobedničku sagu. Posećenošću ovog vikenda "Južni vetar: Ubrzanje" oborio je rekord i svog prvog dela i postao lider u broju posetilaca u poslednjih 15 godina.

Sinoć u bioskopu CINEPLEXX BEO Shopping Center je bio izvučen 100.000 gledalac, kome je ekipa filma dodelila vrednu nagradu. Takođe, ekipa filma je obećala da će svaki naredni 100.000 gledalac imati mogućnost da se pojavi u seriji Južni vetar, čije snimanje počinje iduće godine.

Ovaj punokrvni bioskopski triler, čiju režiju potpisuje Miloša Avramović, nosi vrhunska glumačka ekipa - Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić kao i međunarodne zvezde Anastasia Everall, Marijan Valev i Zahari Baharov.

"Južni vetar: Ubrzanje" nastavlja svoj bioskopski život i u regionu, gde već vlada veliko interesovanje, posebno u Zagrebu, Sarajevu, Banja Luci i Podgorici.

Video: Obarale su s nogu: Biković i ekipa su bili elegantni, ali dame su ukrale šou na crvenom tepihu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    8. novembar 2021 | 14:27

    Jel ima neko link 😅

  • Mile

    8. novembar 2021 | 16:06

    Juče gledao ,razočaran sam !!!!

  • Peking Frankfurt

    9. novembar 2021 | 21:00

    7.11 sam gledao u Frankfurtu,moje mišljenje je razocaravajuce,film u dva sata se odvija u dva dana mislim sta da kažem pogledate pa sudite,čuo sam kada su izlazili iz sale isti komentari Baca je izvukao film i to je to da nije njega dno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA