≫ 

Nakon napada Branko je slep, Kristina traži razvod, a Anastasija i Aleksandra skupljaju dokaze protiv nje

Nova epizoda "Dinastije" večeras na Pinku

  • 0
Dinastija epizoda 27 Foto: TV Pink

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodie Kadić nastavlja se u novoj epizodi visokobudžetne domaće serije "Dinastija", koja vas očekuje i večeras od 21 čas na TV Pink.

U strahu od reakcije porodice na njihovu vezu, Ana Marija i Srefan su provode gotovo četiri meseca sakriveni na Stefanovom splavu i donose odluku da se venčaju.

Anastasija je u 30. nedelji trudnoće, zbog čega je Ognjen presrećan i ne sluti da mu je žena beznadežno zaljubljena u dr Nikolu Toškovića.

Na izlazu iz zgrade Kadvest Grupe, maskirani biciklista baca bombu na Branka, ali Ognjen ga spašava od fatalnog ishoda. Ipak, nakon eksplozije, Branko shvata da je izgubio vid.

Nekoliko dana kasnije, Branko se kod kuće navikava na život u mraku. Dobija misteriozni paket u kome se nalazi pametni štap za slepe. Branko burno reaguje i unuštava štap, kada sazna da je pošiljalac Lazar Rajović, zagonetni biznismen za koga sumnja da stoji iza eksplozije.

Inspektorka Milica Došen ispituje ukućane o mogućim motivima za napad na Branka, a najveći stručnjak za oftamologiju u zemlji konačno stiže u vilu Kadića i konstatuje da je Brankovo slepilo psihosomatske prirode.

Svi ukućani su šokirani vešću da su se Ana Marija i Stefan venčali, što pokušavaju da sakriju od Branka, kako se ne bi dodatno uznemirio.

Branko odbija ponudu za saradnju od Vojina Konstantinovića, koji koristi Lidiju da bi došao do poverljivih informacija iz Kadvest Grupe. Branko pokušava da nađe pravni put do Lazara Rajovića, iako nema dokaza da je on odgovoran za napad.

Kristina ne želi da otkrije Branku svoju vezu sa psihoterapeutom Nikolom i traži mu razvod dok je hendikepiran. Anastasija i Aleksandra počinju da uhode Kristinu i Nikolu, a plan je da obelodane njihovu vezu i tako se zauvek reše Kristine.

Kako će Branko reagovati na Kristininu želju da se razvede, da li će uspeti da otkrije ko stoji iza napada i da li će Aleksandra i Anastasija doći do dokaza o Kristininoj i Nikolinoj vezi, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 21 čas na TV Pink!

Video: Džoni Dep u Beogradu: Glumac se srdačno pozdravio sa predsednikom Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA