≫ 

Održana premijera filma "Kralj Ričard": Pored Vila Smita, Serena i Venus Vilijams u centru pažnje

Pogledajte kako je bilo u Los Anđelesu

  • 0
Film "Kralj Ričard", premijera Foto: Tanjug/AP

U Los Anđelesu odražana je premijera filma "Kralj Ričard" ("King Richard"), koji je okupio glavne zvezde ovog ostvarenja. Filmsku ekipu predvodio je Vil Smit, koji glumi glavnog lika, Ričarda Vilijams. Glumac je došao na premijeru zajedno sa svojom porodicom, suprugom Džadom Pinket Smit, sinom Džejdenom, će ćerkom Vilou.

Takođe, na ovom događaju bile su i teniske zvezde i producentkinje filma Serena i Venus Vilijams. Takođe, došle su i glumice Aunjanue Elis, Sanija Sidni Demi Singlton.

Film "Kralj Ričard" zasnovan na istinitoj priči koja će inspirisati svet, film "Kralj Ričard" ("King Richard") prati putovanje Ričarda Vilijamsa, roditelju Venus i Serene Vilijamac, nepokolebljivog oca koji je ključan u podizanju dve čuvene svetske sportiskinje.

Vođen jasnom vizijom svoje budućnosti i koristeći nekonvencionalne metode, Ričard ima plan koji će Venus i Serenu Vilijams sa ulica Komtona u Kaliforniji odvesti na svetsku scenu i od njih načiniti šampionke.

Ričarda Vilijamsa glumi Vil Smit, Venus Vilijams Sanija Sindi, Serenu Vilijams Demi Singlton, Oranis "Brendi" Prajs, majku sestrara Vilijams, Aunjene Elis.

Pogledajte kako je bilo na premijeri:

Video: Ovacije za Južni vetar 2: Ubrzanje na BG premijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA