≫ 

Zvezda "Dinastije" se povredila na snimanju filma u Beogradu: Morao je u bolnicu, opisao šta se desilo

- Bila je subota uveče u urgentnoj sobi i kao hitne (pomoći) u subotu uveče širom sveta – bilo je prilično ludo, ali dobio sam vrhunski tretman - rekao je Džon Džejms

  • 1
Džon Džejms Printskrin: Youtube/Hallmark Channel

Džon Džejms, koji igra Džefa Kolbija u legendarnoj sapunici "Dinastija", povredio se na snimanju filma u Beogradu. Poznati glumac, koji igra predsednika Amerike Džoa Bajdena u predstojećem filmu "My son Hunter", zadobio je povredu glave u subotu dok je bio u Srbiji, ekskluzivno otkriva DailyMail.com.

- Ušao sam u beogradski restoran i udario sam u staklena vrata. Imao sam veliku posekotinu iznad oka i bilo je puno krvi na pešačkoj stazi - rekao je Džon Džejms i dodao:

- Bio sam prilično zapanjen i vratio se u hotel Metropol gde sam odseo, a menadžer Nikolas Kalogeras je preuzeo i lično me odvezao u bolnicu - navodi poznati glumac.

Uprkos gužvi u Hitnoj pomoći, Džejms je rekao da je dobio "vrhunski tretman".

- Bila je subota uveče u urgentnoj sobi i kao hitne (pomoći) u subotu uveče širom sveta – bilo je prilično ludo, ali dobio sam vrhunski tretman i nekoliko šavova i vraćam se na snimanje u ponedeljak. Šou mora da se nastavi - rekao je Džon Džejms.

DailyMail.com je prošlog meseca otkrio da je Džejms potpisao ugovor za ulogu predsednika Bajdena u predstojećem filmu o Hanteru Bajdenu filmskih stvaralaca i bračnog para Felima Mekalira i En Meklini.

Hantera Bajdena igra britanski glumac Lorens Foks.

Snimanje u Srbiji počelo je poslednje nedelje oktobra.

Video: Uhvatila ga nespremnog: Koleginica prestravila Bikovića toliko da je ispljunuo sve iz usta u čašu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA