≫ 

Kristina i Aleksandra ulaze u žestok fizički obračun, a onda je otkrivena Kristinina velika tajna

Ne propustite novu epizodu "Dinastije" večeras u 21:00 na Pinku

  • 0
Dinastija 31 epizoda Foto: TV Pink

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodie Kadić nastavlja se i večeas od 21 čas na TV Pink u novoj epizodi "Dinastije" koja nosi naziv "Beba".

Nakon saznanja da joj Branko možda nije otac, Anastasija ulazi u svađu sa Aleksandrom, a onda gubi kontrolu nad autom izaziva udes. I dok je Aleksandra prošla sa lakšim povredama,

Anastasija je u bolnici, gde se prevremeno porađa, a beba je u životnoj opasnosti sa malom šansom da preživi.

Anastasija je u depresiji, ne želi da vidi ni bebu, ni članove porodice, a posebno ne Branka jer zna da postoji mogućnost da joj on nije otac, već Vojin.

Nakon što je Vojin ucenjuje, Lidija je primorana da spava sa Ognjenom, kako bi iz njegovog kompjutera ukrala poslovnu tajnu.

Kristina saznaje da je Aleksandra izazvala njen pobačaj kada je namerno pucala iz puške da bi Kristina pala s konja. Kristina i Aleksandra se žestoko potuku, ali je Kristina nadvlada.

Uprkos tome što je izgubila u fizičkom okršaju, Aleksandru obraduje vest da je detektiv Mirko Zec pronašao Kristininog bivšeg muža Marka Jakovljevića. Još više je obraduje činjenica da su Kristina i Marko zapravo i dalje formalno u braku.

Šta će Aleksandra uraditi sa ovom informacijom i kakvu je osvetu pripremila za Kristinu, da li će Anastasijina beba preživeti i da li će Lidija uspeti da ukrade poslovnu tajnu od Ognjena, saznaćete u novoj epizodi "Dinastije" večeras u 21 čas na TV Pink.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA