Prepoznaćete glas mladog pevača Isaka Šabanovića u najnovijoj Diznijevoj animaciji "Enkanto magični svet"

Isak Šabanović o svojoj ulozi mladića Kamila: "Ostvario sam san svih dečaka ikada"

  • 1
Encanto, animirani film Foto: MCF MegaCom Film

Magija Kolumbije od 25. novembra u bioskopima širom Srbije

Razigrana kuća, čarobni pejzaži kolumbijskih planina, porodica u kojoj svaki član ima lični magični dar, ko ne bi poželeo da bude deo Madrigal porodice? Mladi, perspektivni pevač Isak Šabanović je učešćem u sinhronizaciji u najnovijem Diznijevom animiranom mjuziklu Enkanto, postao deo nadarene porodice i ističe da je tako ostvario san svih dečaka:

-Lik je jako zanimljiv, ja sam se osećao kao dečak koji može sve i ostvario san svih dečaka ikada, bio sam svemoćan za toliko koliko sam bio u ulozi.

O procesu sinhronizacije i radu u studiju u kome je bilo potrebno iskoristiti maštu i bojom glasa dočarati lika iz crtaća rekao je da nije uspeo da pronađe previše sličnosti sa svojom profesijom:

-Pa ne znam baš, nije ni slično, teže mi je bilo da dam glas nego da pevam; muzika je moj život a ovo je trenutna uloga koja mi je unela neki novi osećaj. Iskreno jedva čekam premijeru- kroz smeh dodaje Isak.

Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja, svako dete, osim jedno – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina "normalna" Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Encanto, animirani film Foto: MCF MegaCom Film

Kolumbija je imala jednu od glavnih uloga u animaciji "Enkanto", omamljujući pejzaži i vegetacija Kokora doline, seoski predeli Barikare i Salenta i specifična arhitektura Bogote

Muziku za animirani film radio je proslavljeni muzičar Lin-Manuel Miranda koji ističe da je veoma ponosan na činjenicu da je ovo latinoamerički Diznijev mjuzikl, a njemu je doprineo stvaranjem originalne pesme za film "Colombia, Mi encanto".

Sinhronizovana animacija "Enkanto magični svet" će na velikom bioskopskom platnu biti od 25. novembra.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA