≫ 

Rej Liota je glumio žestoke momke, a privatno je drugačiji: "Nikada se nisam potukao"

Glumac i u sedmoj deceniji snima akcione filmove i serije

  • 1
Ray Liotta Foto:Profimedia/StarMax/DZ

Rej Liota je stekao ime igrajući intenzivne likove tokom godina. Iako omiljen zbog svoje uloge u mafijaškom klasiku "Goodfellas" iz 1990. godine, poznati je daleko od toga da je žestok momak..

- Nikada se uopšte nisam tukao, osim tokom sportskih aktivnosti, a to je samo guranje i glupe dečje stvari - rekao je Liota za časopis "People".

Sada glumi u HBO-ovom prekvelu "Sopranovih", filmu "The Many Saints of Newark", a pridružio se i glumačkoj ekipi treće sezone akcionog trilera "Hanna", gde glumi negativca Gordona Evansa.

Nakon što je dobio svoju prvu filmsku ulogu sa 30 godina u filmu "Something Wild" iz 1986. godine, Liota je igrao različite likove kako bi izbegao da bude tipiziran – ali "loši momci se jednostavno ističu među ljudima", kaže on.

- Čudno je kako ovaj posao funkcioniše, jer sam definitivno imao karijeru koja je bila uzlazno-dole. Iz nekog razloga, ove godine sam bio više zauzet nego za sve godine koliko sam radio. I još uvek sam osećam da još nisam tamo. Samo mislim da ima još mnogo toga - rekao je glumac.

Video: Reditelj Srđan Dragojević o svom novom filmu Nebesa: I odrasli trebaju da veruju u čuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    24. novembar 2021 | 19:59

    još ti nisi naleteo na Eru Ojdanića a tek da si imao scenu sa Borom Drljačom 😝😝😝😝pa bi onda tek video šta su pravi momci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA