≫ 

"Euforija", 2. sezona: Nikad nije bilo teže biti tinejdžer

Priča koja istražuje identitet, ljubav, toksične veze, seks i zloupotrebu supstanci među tinejdžerima vraća se na male ekrane

  • 0
Euforija Foto: Promo/HBO

Jedna od najpopularnijih, ali i kontroverznijih tinejdžerskih serija - "Euforija" (Euphoria) vraća se na male ekrane. Druga sezona ove HBO drame, američke verzije istoimene izraelske serije, počeće da se emituje 9. januara, a sudeći po trejleru, biće nemilosrdna prema svojim junacima možda i više nego prvi serijal.

Priča koja istražuje identitet, ljubav, toksične veze, seks i zloupotrebu supstanci među tinejdžerima jedne srednje škole zavredila je pažnju publike i hvalu kritika, te su očekivanja od nastavka velika.

Trejler, doduše, ne otkriva zaplet. Jasno je da će radnja verovatno početi tamo gde je stala, sa glavnom junakinjom Ru koja mora da se izbori sa naglim raskidom sa Džuls, svojom transrodnom najboljom drugaricom.

Ru, koju je fenomenalno odigrala Zendaja i zbog toga postala najmlađa glumica koja je ikada dobila Emi za najbolju glumicu u drami, očekivano je na emotivnom rolerkosteru. U uvodu je vidimo kako u svojoj sobi pleše sa jastukom i ruši sve oko sebe uz pesmu "Call Me Irresponsible" od Franka Sinatre.

- Kada si mlad, sve deluje trajno. Ali kako rasteš, shvataš da ništa nije i da će se svi koje voliš udaljiti od tebe - kaže ona u najavi.

Većina glumaca koje smo gledali u prvoj sezoni ponoviće svoje uloge, a nekoliko novih pridružiće se ekipi.

Do kakvih će to novih drama dovesti, ostaje da se vidi.

Video: Biković najavio holivudske zvezde u trećem delu Južnog vetra: Sigurno će gledati prva dva dela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA