≫ 

Dženifer Lorens obrazložila zašto Dikaprio ima veću platu od nje u ostvarenju "Don't Look Up"

Glumica je iznela svoje mišljenje

  • 0
Leonardo Dikaprio Dženifer Lorens Printskrin: Youtube/Netflix

Dženifer Lorens branila je to što Leonardo Dikaprio ima veću platu u ostvarenj "Ne gledaj gore" ("Don't Look Up"). Holivudske zvezde igraju u komediji u režiji Adama Mekeja, koja prati dva astronoma koji pokušavaju da upozore čovečanstvo na približavanje komete koja će uništiti planetu.

Kako prenosi Variety, Dikaprio ima platu 30 miliona dolara, a Lorens 25 miliona dolara, 20 odsto manje od njenog kolege iz ovog ostvarenja.

- Leo donosi više novca od mene. Izuzetna sam srećna i zadovoljna svojim dogovorom - rekla je Dženifer Lorens za "Vanity Fair" i nastavlja:

- U drugim situacijama, ono što sam videla, a sigurna sam da su to videle i druge žene u koje rade, jeste da je krajnje neprijatno pitati se o jednakoj plati. A ako dovedete u pitanje nešto što izgleda nejednako, rečeno vam je da to nije polni disparitet, ali ne mogu vam reći šta je to tačno - rekla je glumica, a prenosi NME

Pogledajte trejler:

Video: Oženi se Dikaprio!? Ili ipak ne...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA