≫ 

"Toliko toga da ti kažem...": Emotivna objava Vina Dizela posvećena Polu Vokeru

- Nedostaješ mi, Pablo... - napisao je Vin Dizel

  • 0
Vin Dizel, Pol Voker Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Poznati glumac Pol Voker, zvezda franšize "Fast & Furious", preminuo je 30. novembra 2013. godine nakon teške saobraćajne nesreće. Njemu u čast, emotivnu objavu na Instagramu objavio je Vin Dizel.

Naime, holivudski superstar je objavio fotografiju njegove ćerke i ćerke Pola Vokera Medou.

- Toliko toga da ti kažem... Sećam se tog dana kada smo ti i ja snimali tu scenu u F4 (Fast & Furious 4) gde smo jeli kinesku hranu i imali smo scenu bratske borbe koja se završila tako što si rekao "Leti je samo želela da se vratiš kući Dom ..." Kada smo završili sa snimanjem tog dana, ušao si u moju prikolicu i pitao me šta ti je na umu? Uvek si znao kada mi je nešto na umu. Haha. Rekla sam vam da ću dobiti bebu i da ne znam šta da očekujem u bolnici u koju sam išla posle posla.

Nikada neću zaboraviti šta si mi rekao... rekao si da će ti mnogo jakih momaka reći da sačekaš ispred sobe za porođaj, ali to je pogrešno. Uđite tamo, ustvari presecite pupčanu vrpcu i to će biti najbolji dan u vašem životu. Ti si, naravno, govorio iz iskustva, već imaš svog anđela. Danas je prošlo osam godina... i ne prođe dan da se ne osvrnem na bratstvo koje smo blagoslovili da imamo... ali ti to znaš. Tragedije u životu uvek prate životni blagoslovi ako samo ostanete otvoreni i imate veru. Pogledaj ovu fotografiju Pablo, nasmejaće te. Isti anđeo za kojeg si mi pomogao da se na najlepši način pripremim svojim bratskim savetom je isti onaj anđeo kojeg je dragocena Medou tražila da joj bude deveruša.

Kako sam to mogao znati još na setu Fast-a iz 2008.... ali možda si nekako i znao. Nedostaješ mi. Moja deca mi uvek govore da je stric Pol sa tobom, tata, uvek... i znam u svom srcu da su u pravu. Nedostaješ mi, Pablo... - napisao je Vin Dizel na Instagramu.

Evo i objave:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Video: Još pričam sa mojim sinom: Porodica progovorila pet godina posle smrti Pola Vokera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA