≫ 

Reditelj Kris Kolumbus otkrio zašto je nastavak filma "Gospođa Dautfajer" nemoguć

Režiserove reči imaju smisla

  • 2
Robin Vilijams Gospođa Dautfajer Mrs Doubtfire Printskrin: Youtube/Movieclips Classic Trailers

Kris Kolumbus, koji je režirao klasik "Gospođa Dautfajer" ("Mrs. Doubtfire") sa Robinom Vilijamsom i Seli Fild u glavnim ulogama, odgovorio je na pitanje zašto film nikada nije imao nastavak.

Dok je razgovarao sa SF Gejtom na dodeli SF filmskih nagrada u ponedeljak, Kolumbus je pričao o nagrađivanom filmu, čija je radnja smeštena i snimana u San Francisku, kao i o svom prijateljstvu sa Vilijamsom, koji je preminuo 2014. godine.

Reditelj se takođe dotakao i mjuzikla "Gospođa Dautfajer", u kojem glavnu ulogu glumi Rob Meklur.

- To je nemoguće. To je jednostavno nemoguće. Upravo sam čitao mnogo kritika, ironično, danas i o mjuziklu na Brodveju (koji je ove nedelje održan u Njujorku). A ovaj momak koji glumi njega (Roba Meklura) je navodno veoma energičan i fenomenalan. Ali on nije Robin. Robin je bio jedinstven - rekao je Kolumbus i tako odbacio mogućnost da neko drugi igra jednu od Vilijamsovih najčuvenijih uloga u karijeri.

Kolumbus je rekao da su on i Vilijams ostali bliski tokom godina.

- Postali smo veoma dobri prijatelji... Svaki vikend smo provodili zajedno, odlazili u prodavnice stripova i družili se - rekao je reditelj, a piše People.com.

Više od decenije nakon prve premijere filma, Kolumbous je rekao da su on i Vilijams počeli da razmišljaju o nastavku omiljenog porodičnog filma, ali su odbacili scenario koji su prvobitno smislili.

Godinama kasnije, ideja se ponovo pojavila, a Kolumbus i Vilijams su bili spremni da je realiziju.

- Poslednji put kada sam se sreo sa Robinom pre nego što je preminuo bio je u vezi nastavka "Gospođe Dautfajer". Imali smo scenario, i to je bio sjajan scenario. Robin je bio spreman da to uradi. A onda je, nažalost, preminuo - rekao je Kolumbus.

Trejler za film "Gospođa Dautfajer" ("Mrs. Doubtfire"):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremcica

    17. decembar 2021 | 09:53

    Šteta stvarno šteta što nije snimljen drugi deo. A čovek je u pravu sto posto da bez ROBINA ne bi to bila ni bleda kopija originalu!

  • File

    16. decembar 2021 | 18:11

    Jbt ja mislio dečko od Mitrovićeve ćere...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA