≫ 

Goran Bogdan: "Nije bitno kako me ko zove, divan je osećaj slobode i želim ga svakom"

Glumac je objasnio kako reaguje na prozivke

  • 5
Goran Bogdan Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Goran Bogdan govorio je na konferenciji "Nacionalna platforma za borbu protiv nasilnog ekstremizma" u Podgorici, gde se diskutovalo o temama nacionalizma, ekstremiza i radikalizma.

Glumac, koji tokom života imao tri lokacije stanovanja, u Širokom Brijegu, Zagrebu i Beogradu, a pojedinci su ga nazivali drugačiji. Za nekoga je bio izdajnik, jer živi u Srbiji, da druge ustaša, jer je iz hrvatskog dela Bosne i Hercegovine, a studirao je u Zagrebu.

Na sve ove prozivke, Goran Bogdan kaže – "Neka ih!"

- Tako bar imam osećaj da nešto radim. Zbog svega sam se oslobodio strahova i teskoba i kao da sam sada ušao u novu svemirsku brzinu, jer sam uspeo to da pretvorim u neki inat. Čak ne ni inat, pre bih to nazvao nepristajanjem. No pasaran! A to je neki dobar osećaj koji se u meni događa i on me čini živim i svrhovitim. Volim što je tako i ne pristajem više ni na kakve idiome. Nije bitno kako me ko zove, divan je osećaj slobode i želim ga svakom - rekao je glumac, a prenosi Nova.rs

Video: Goran Bogdan: Močvara u drugoj sezoni ide dublje u likove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    10. decembar 2021 | 18:35

    Bravo za Gorana, nije lako nositi Široki Brijeg na ledjima i sav taj primitivni i zaostali mentalitet i ne osvrtati se na sav otrov koji je ostao za tobom. Samo naprijed, oni neka pate.

  • Artur

    10. decembar 2021 | 18:33

    Svaka cast ovome hrabrom coveku, samo je pokazao da ne pripada onim nesrecnicima koji su promasili smisao zivota, koji gledaju ko je koje nacionalnosti, broje krvna zrnca, a glave i dusa prazne.

  • Putin R.S

    10. decembar 2021 | 17:39

    Ti si svetski, a nas. Bas te briga ko sta kaze. Bitno je kako se ti osecas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA