≫ 

Bogoljub Karić čestitao rođendan Džejmiju Foksu

"Našem prijatelju želimo još mnogo Oskara i drugih nagrada, dobro zdravlje, porodičnu sreću i da ponovo poseti Beograd i svoje prijatelje"

  • 0
Bogoljub Karic Dzejmi Foks Printskrin: FB/Bogoljub Karić

Glumac Džejmi Foks proslavlja danas 54. rođendan, a čestitke mu je između ostalih uputio i srpski biznismen Bogoljub Karić, koji je inače imao priliku da Foksa upozna, pa i da ga nazove svojim prijateljem.

- Velikanu svetskog glumišta, nosiocu bezbroj najznačajnijih filmskih nagrada, medju kojima i Oskara za glavnu mušku ulogu, BAFTA nagrada za najboljeg glavnog glumca, Zlatni globus za najboljeg glavnog glumca u igranom filmu i jos mnogo značajnih priznanja, želimo da čestitamo rodjendan. Ogroman talenat i ljubav prema glumi, muzici i uopšte umetnosti, doneli su mu svetsku karijeru i ime koje će biti upisano zlatnim slovima u svetskoj kinematografiji.

- Tako veliki umetnik a tako jednostavan, neposredan i čovek koji pleni svojom harizmom i energijom.Imali smo tu čast da ga ugostimo sa njegovim ćerkama Corinne Bishop i Annalise Bishop, i rođacima, da ga upoznamo sa našim načinom življenja, sa navikama i običajima našeg naroda, sa lepotom našeg Beograda. Džejmi je sa svojom suprugom i dvoje dece, upoznao Srbiju na najbolji način, kroz naše gostoprimstvo, kroz muziku, igru, našu kuhinju kojom su bili oduševljeni i naravno kroz naš Beograd koji očarava svakog ko ga i jednom poseti.

- Našem prijatelju želimo još mnogo Oskara i drugih nagrada, dobro zdravlje, porodičnu sreću i da ponovo poseti Beograd i svoje prijatelje. Živeo! Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - napisao je Bogoljub Karić na svom Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA