≫ 

Četvoro omiljenih likova napušta "Igru sudbine": Ipak, stiže veliko pojačanje

- Nove serije donose nova uzbuđenja, a glumci su sa nestpljenjem čekali da počne snimanje - rekao je izvor

  • 1
Glumci serije Igra sudbine Foto: Instagram/ammarsadvam

Treća sezona serije "Igra sudbine" već je počela da se snima, a ono što je evidentno jeste da će biti promena. Bar što se tiče glumačke ekipe, pošto će neko otići, a neko doći.

- U seriji se više neće pojavljivati Dijana Erski koju tumači Iva Štrljić, kao ni Nora koju je igrala Ivana Dudić. Osim njih, Filipa Dodića poznatijeg kao Dodu, najboljeg druga Ade Kanački, više publika neće gledati, kao i Višnju, odnosno Jelenu Đukić - rekao je dobro obavešten izvor za "Blic".

50 najpopularnijih žena Iva Štrljić i Milica Milša / Foto: ATA Images

Ovaj dnevni list navodi da će serija biti bogatija za nove likove.

- Dolazi oko petnaestak novih likova. Biće tu dosta intrigantnih likova koji će pomristi konce već postojećim akterima. Među onima koji će snimati u narednih nekoliko meseci seriju biće Slobodan Sloba Stefanović, Jelena Jovičić, kao i Milan Pajić. Njih je domaća publika imala prilike da gleda u mnogim telenovelama. Milana u “Sinđelićima” i “Tri muškarca i tetke”, kao i Slobu Stefanovića, dok su Jelenu zavoleli “Beloj lađi”, “Vojnoj akademiji” i telenoveli “Tajne vinove loze” - rekao je izvor.

Nastavak serije "Igra sudbine" počeo je da se snima od prošlog četvrtka, a navodno će se na njoj raditi šest narednih meseci.

- Nove serije donose nova uzbuđenja, a glumci su sa nestpljenjem čekali da počne snimanje. Odmorili su se, napunili baterije i jedva su čekali da ponovo ožive svoje likove. Mnogima je ova serija donela popularnost, a samim tim i dodatne poslove, angažovanja i honorare - rekao je izvor i dodaje:

Ivana Dudić Ivana Dudić / Foto: Telegraf.rs

- Biće velikih preokreta sa glavnim likovima. Mnogi će postati loši, drugi dobri. Ali to će ići postepeno, kada se budu gledoci najmanje nadali. Ništa ne može da se predoseti, šta će se desiti sa određenim likom. Vešto pero Žarko Jokanović ništa nije prepuštao slučaju - naveo je ovaj neimenovani sagovornik.

Jelena Đukić, koja glumi Višnju, već ranije potvrdila da neće igrati u "Igri sudbine".

Jelena Đukić Jelena Đukić / Foto: ATA Images

- Završio se jedan ciklus i moramo da idemo dalje. Moja situacija je takva da idem dalje u nove projekte i prosto moram da stanem sa ovim snimanjem. Dosta smo rekli sa “Igrom sudbine” u 409 epizoda i mislim da smo zaokružili jednu priču. Verujem da u njoj može još nešto da se kaže, ali ja sam odlučila da kao umetnik krenem dalje, u nove projekte - rekla je nedavno Jelena, a na pitanje da li joj je žao što napušta ekipu i nastavak serije, navela je sledeće

- Nisam razmišljala o tome da li mi je žao. Ipak nije, jer ljudi gube najbliže, pa idu dalje kroz život. Ovo je projekat u kome sam bila dve godine i dala sam svoj maksimum. Nisam se nijednog trenutka premišljala da ostanem u ovom projektu, jer ja više nemam šta da ponudim ovoj seriji - rekla je glumica, a prenosi "Blic".

Video: Ammar Mešić je morao da bira između Olje Lević i Milice Tomašević: Evo koga je izabrao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    23. decembar 2021 | 16:59

    Sve u redu al 30- bednih minuta kolko traje epizoda je premalo jokanovic bi morao na tom da poradi ako nema viziju treba okoncati dostojanstveno , gubi se u gledanosti a i svaki pojedinac gubi popularnost jer radnja nije zanimljiva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA