≫ 

Zverka otpušten iz serije "The Equalizer" nakon optužbi za seksualno uznemiravanje

- Kris Not više neće snimati dodatne epizode ​​serije "The Equalizer", koje stupaju na snagu odmah - naveli su Universal Television i CBS u izjavi koju je dobio Deadline

  • 1
Kris Not Chris Noth Foto: Profimedia/Avalon/Robin Platzer/

Glumac Kris Not, Zverka iz serije "Seks i grad" je otpušten iz kriminalističke dramske serije "The Equalizer", moja se emituje na mreži CBS, nakon što su protiv njega iznete optužbe za seksualno uznemiravanje.

- Kris Not više neće snimati dodatne epizode ​​serije "The Equalizer", koje stupaju na snagu odmah - naveli su Universal Television i CBS u izjavi koju je dobio "Deadline".

Not će se navodno pojaviti u predstojećoj epizodi serije.

Prošle nedelje, glumac je optužen za silovanje od strane dve žene, koje su obe podelile detalje o svojim navodnim napadima sa "The Holywood Reporter"-om, pri čemu je jedna od njih rekla da je imala samo 22 godine kada ju je Not, tada 49-godišnjak, napao, prenosi Daily Mail.

Žene su navele da je Not navodno imao seks sa njima otpozadi ispred ogledala, pri čemu se prvi napad navodno dogodio 2004. godine, dok se drugi navodno dogodio 2015. godine, tri godine nakon što se Not oženio njegovom ženom Tarom. Vilson, sa kojim ima dvoje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA