Regionalna televizija UNA počinje večeras

Gledaoci u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori od danas će uživati u sadržaju nove televizije

  • 6
Televizija UNA logo

Foto: Promo

Ne propustite nesvakidašnji kviz "Pogodi mi godine", svakog utorka u 21h.

Pod sloganom "Gledaj bez da trepneš", televizija UNA konačno je zauzela svoje mesto na regionalnom medijskom nebu i spremna je da publici u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori ponudi sadržaj kakav još nije viđen na ovim prostorima.

Raznolik program zabavnog i humorističkog karaktera obećava dobru zabavu, dok će pouzdane informativne i dokumentarne emisije gledaoce obaveštavati o svim najbitnijim događajima. Ambiciozan programski plan postavlja se temeljno te će UNA postepeno nadograđivati program koji će se po svemu razlikovati od sada viđenog.

Veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su Zdravko Čolić, Momčilo Bajagić Bajaga, Haris Džinović učestovali su na različite načine u građenju jedne priče koja će biti sinonim za kvalitet, dobro raspoloženje i zabavu bez granica.

Od večeras, gledaoci već mogu uživati u jedinstvenom i nesvakidašnjem kvizu "Pogodi mi godine" koji vodi jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije Andrija Kuzmanović.

Andrija Kuzmanović

Foto: Aleksandar Krstović

U ovo uzbudljivom kvizu, takmičari imaju neobičan izazov – da precizno pogode godine šestoro potpunih stranaca. U tom izazovu očekuje ih vredna nagrada u iznosu od čak 50.000 evra koju će osvojiti ukoliko njihovo oko, sposobnost procene i intucija budu bili na najvišem mogućem nivou. Ovaj izazov može na prvi pogled delovati lako ali u praksi uopšte nije tako.

Izgled često vara, a uz procvat estetske hirurgije, gotovo je nemoguće iz prve dati pravu procenu nečijeg godišta. Često se i sami pitamo ili iznenadimo kada čujemo koliko godina ima naš sagovornik ili osoba koju prvi put upoznajemo. Upravo će vas to zabaviti i zainteresovati u jedinstvenom kviz šou program koji će vas do samog kraja držati u neizvesnosti u želji da i sami otkrijete da li ste bili veštiji od takmičara. Kviz će se emitovati od utorka, 21. decembra emitovati svakog utorka u 21h na UNA televiziji.

Ovaj kviz samo je uvod u sjajnu zabavu koja očekuje gledaoce UNE. Od Nove godine, programski sadržaj biće obogaćen najrazličitijim žanrovima, od neobičnih rijaliti programa preko svetski popularnih muzičkih takmičenja, do tok šou programa i emisija koje će nam svakodnevno donositi najaktuelnije vesti iz šou biznisa, najinteresantnije intervjue sa svetskim i domaćim zvezdama, ali i uvid u najbitnije društvene događaje. Sigurno je da će UNA biti neizostavni deo svakog porodičnog doma i da će uz njen program uživati gledaoci svih uzrasta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljan

    21. decembar 2021 | 16:42

    Je l to ona Dodikova nova televizija?

  • Srba

    21. decembar 2021 | 16:55

    Sve lepo samo ne rekoste gde ce se emitovati preko kog operatera ili ce biti dostupna uz ostale besplatne kanale digitalne tv tvb t2.

  • Ivana

    22. decembar 2021 | 00:35

    Imam Supernovu, ali nemam UNU. Verovatno se plaća. Javite ako znate gde da je nađem.l!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA