≫ 

Ognjen postaje sve opasniji, Aleksandra saznaje Adamovu mračnu tajnu, a on počinje da je ucenjuje

Nova epizoda "Dinastije" večeras u 21:00 na Pinku

  • 1
Dinastija epizoda 51 Foto: Pink TV

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodice Kadić nastavlja se i večeras od 21 čas na TV Pink u novoj epizodi "Dinastije" koja nosi naziv "Ludilo". Ognjenova narav postaje sve opasnija po okolinu, a i po njega – počinje da besni zbog toga što mu je dete plakalo čitavu noć, ali ga Kruna smiruje.

Iako je postao previše besan i negativno utiče na svoju okolinu, Kruna brani Ognjena kod Kristine govoreći kako je ona bila zaljubljena u njega još od prvog maskembala u kojem je Ognjen bio njen princ.

Adam pokušava da uplete Ognjena u skandal poslovni skandal koji je pokojni Vojin imao sa Lazarom Rajićem, kako bi ga potpuno diskreditovao kod Branka.

Marko nastavlja da zavodi i Anastasiju i Aleksandru, kupujući im obema poklone. Nakon saznanja da Branko i Kristina nameravaju da usvoje Stefanovog sina Davida, Aleksandra se uplete u čitavu priču i odlučna je u nameri da traži starateljstvo nad svojim unukom.

Budući da Kristinin razvod od Marka još nije završen, Branko objašnjava da moraju da sačekaju dva meseca kako bi usvojili Davida.

Dok besno traži Anastasiju jer nije pored svog deteta, Ognjen je nalazi samu u Markovoj hotelskoj sobi. U naletu besa, fizički napada Anastasiju, ali nailazi Marko i uspeva da ga spreči.

Zabrinuta zbog Ognjenovog ponašanja, Aleksandra odlučuje da ga pošalje na odmor. Adam priznaje Aleksandri da je Ognjenovu kancelariju ofarbao otrovnom, smrtonosnom smešom, ali se tu ne zaustavlja. Kako bi zaštitio sebe, Adam preti Aleksandri da će je, ako ga prijavi ili razotkrije, uplesti u svoju mrežu i da će reći da je sve instrukcije dobio upravo od nje.

Šta će Aleksandra učiniti nakon saznanja o Adamovom monstruoznom planu, da li će uspeti u nameri da usvoji Stefanovog sina pre Kristine i Branka, i da li će se Ognjen odlaskom na odmor spasiti od Adama, saznaćete u novoj epizodi "Dinastije" večeras u 21 čas na TV Pink.

Pogledajte najavu:

Video: Frano Lasić: Doveo sam seriju Dinastija u Jugoslaviju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA