≫ 

Riba, veštica - žena! Takmičari u "Slagalici" umalo izlomili tastere i opet nasmejali gledaoce

"Trudili smo se da što pre dođemo do mogućnosti da odgovaramo u "Ko zna zna", budemo što brži pa i ako ne znamo odgovor", rekao je jedan od takmičara

  • 3
slagalica Foto: Printskrin/YouTube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Još jedna epizoda popularnog TV kviza "Slagalica" privukla je pažnju gledalaca, ovog puta sa takmičarima Branimirom Arsićem i Nedeljkom Šujicom u glavnim ulogama.

Naime, njih dvojica su u igri "Ko zna zna" bili prilično aktivni prilikom javljanja, da zamalo nisu izlomili tastere. Branimir je odneo pobedu i tom prilikom je rekao:

- Nije bilo mnogo poena, bilo je jako teško. Trudili smo se da što pre dođemo do mogućnosti da odgovaramo u "Ko zna zna", budemo što brži pa i ako ne znamo odgovor - rekao je Branimir Arsić, koji je pobedio u prvoj emisiji.

Inače, Nedeljko Šujica pobedio je u 135. ciklusu Slagalice. Tada je došlo do jedne scene koja je "zapalila" mreže.

Nedeljko, koji je tada bio plavi takmičar, dao je tačno rešenje kolone A, što je bilo "riba", i kolone B, što je bilo "veštica". Pokušao je da da i konačno rešenje, ali je njegovo rešenje nasmejalo neke ljude. Naime, Nedeljko je rekao "žena".

Na kraju, Šujica je rešio asocijaciju, a konačno rešenje bilo je "lov".

Video: Impresivan rezultat: Postavljen novi rekord u Slagalici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA