• 0
 ≫ 

Nikita Mihalkov dolazi na 50. FEST, pozvan i Oliver Stoun

 ≫ 

U planu je održavanje tribine pred publikom u kojoj bi Kusturica, Mihalkov i Stoun pred publikom i izneli svoje stavove, naveo je gradski sekretar za kulturu Ivan Karl

  • 0
Oliver Stoun, Nikita Mihalkov Mikhalkov

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Ivan Karl, gradski sekretar za kulturu najavio je danas dolazak slavnog ruskog reditelja Nikite Mihalkova na 50. jubilarni FEST.

U izjavi Tanjugu, Karl je napomenuo da su planovi za organizaciju jubilarnog Festa ambiciozni, ali da zavise od pandemijske situacije

- U ovom trenutku mogu da kažem da je realan dolazak Nikite Mihalkova, na otvaranje ili zatvaranje festivala. Istovremeno, uputili smo poziv Oliveru Stounu koji je najavio odgovor posle novogodiŔnjih praznika kada bude preciznije mogao da planira svoje aktivnosti - kazao je Karl.

Prema njegovim rečima, u planu je održavanje tribine pred publikom u kojoj bi Kusturica, Mihalkov i Stoun pred publikom i izneli svoje stavove i razmiŔljanja na razne teme - istoriju, geopolitiku, film...

Karl je ranije najavio da će jubilarni 50. Fest biće održan od 25. februara do 6. marta naredne godine pod sloganom "Novi hrabri svet", najavio je gradski sekretar za kulturu Ivan Karl.

- Slogan prvog FEST-a 1971. godine bio je ''''Hrabri novi svet'''', 50. FEST-a će biti ''''Novi hrabri svet''''. Jedna mala igra reči - rekao je Karl.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

PoŔaljite nam VaŔe snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi koriŔćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs Ŕalje obaveŔtenja o najnovijim vestima