≫ 

Milica Gojković i Milan Marić o seriji "Besa" i dečaku koji im igra sina: "Mislim da me je prezirao"

- Prvi moj susret sa Vasom je bio dosta neslavan. On nikako nije hteo da bude sa mnom - rekla je glumica

  • 1
Serija "Besa", Milan Marić, Milica Gojković Printskrin: Youtube/Besa TV series

Kroz seriju "Besa" izdvojili su se brojni likovi, a zapažene uloge igraju Milica Gojković i Milan Marić, koji glume Unu i Luku. Njih dvoje su u drugoj sezoni ostvarenja Igora Stoimenova roditelji jednog dečaka.

Kako su se snašli sa mališanom koji se zove Vasa, otkrili su sami.

Milica Gojković je navela da je na početku bilo poteškoća.

- Ta nova okolnost koja nam je data, i Milanu i meni, mislim da je fenomenalna. Malo dete - rekla je Milica Gojković i nastavila:

- Prvi moj susret sa Vasom je bio dosta neslavan. On nikako nije hteo da bude sa mnom. Mislim da me je prezirao. A drugi susret je bio sa Milanom. I on se na Milana odmah, čini mi se, ukačio. Nisam imala izbora. Ja sam samo pratila šta Milan radi, jer to očigledno ovom detetu odgovara, a ja moram da ga privolim i mislim da smo se nekako, zapravo kroz Milana, sprijateljili i zavoleli - rekla je glumica.

Milan Marić je podelio svoje utiske.

- Mene je plašilo što je izabrano tako malo dete, jer jednostavno odvajanje od roditelja je za njih stresno. Roditelji vrlo dobro znaju kada prvi put decu odvedu u vrtić, pa kada ih ostavljaju. Išli smo na druženje, pa u parkić, pa smo išli da pijemo sok, pa smo zajedno igrali loptu, pa smo vežbali da pričamo neke reči. Ja sam učio njegov jezik. On je navodno razumeo malo bolje moj jezik. To je neko lice koje ja znam, sa kojim je bilo lepo, s kojim sam se igrao. Ja sam nekako bio siguran da jedino tako možemo da to uradimo, da nemamo probleme - rekao je Milan Marić i dodao:

- Pokupio sam neku vrtićku bakteriju od Vase. Ja sam dobio bronhitis u svemu tome. Nekoliko godina nisam bio bolestan. Međutim, eto, doktorka mi je rekla: "Je l' imate neki kontakt sa nekim malim detetom?" Kažem: "Imam". (Doktorka kaže): "E pa, to je" Tako da, sve blagodeti roditeljstva sam osetio u ovih nekoliko dana. Ovo nije prvi put, doduše, da igram oca. Nekako, sve više mi daju uloge oca. Ne znam da li mi poručuju nešto time - zaključio je glumac.

Pogledajte šta su o tome rekli:

Video: Miloš Timotijevic: Sukob modernog i tradicionalnog u nastavku Bese

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Supermen

    30. decembar 2021 | 16:57

    Pored tolikih lepih nasih reci OBECANJE,ZAVESTANJE,ZAVET,CUTANJE,ZAKLETVA,..mi smo nasli rec BESA,koliko sebe cenimo toliko nas I drugi cene.Koliko druge uzdizemo toliko sebe srozavamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA