≫ 

Snima se film o Odri Hepbern: Zna se ko će igrati legendarnu glumicu

Film "Call Me By Your Name" o Odri Hepbern režira Luka Gvadagina

  • 1
Audrey Hepburn, Breakfast at Tiffany's Odri Hepbern kao Holi Golajtli u filmu "Doručak kod Tifanija" / Printskrin: YouTube/EverythingAudrey.com

Runi Mara izabrana je da igra Odri Hepbern u predstojećem biografskom filmu o legendarnoj glumici koji nosi naziv  "Call Me By Your Name" reditelja Luke Gvadagina. Apple Studios podržava projekat, i dok u ovom trenutku nisu saopšteni detalji o zapletu, zna se da je za scenario zadužen Majkl Mitnik (radio scenario za film "The Current War").

Hepbern, jedna od najpoznatijih glumica svoje generacije, dostigla je EGOT status, pošto je dobila nagrade Emi, Oskar, Toni i Gremi. Ona je dodatno dobila priznanja za svoj humanitarni rad.

Inače, Runi Mara je nominovana za dva Oskara za svoje uloge u američkoj adaptaciji "Devojka sa tetovažom zmaja" ("The Girl With The Dragon Tattoo") i "Kerol" ("Carol"), piše NME.

Rooney Mara Runi Mara Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, jedna od najlegendarnijih uloga Odri Hepbern je odigrala u filmu "Doručak kod Tifanija", a ako ste ljubitelji ovog ostvarenja, možete pročitati tekst o zanimljivostima.

Video: Milan Marić o Tomi: Zanimalo me odakle ide ta autodestrukcija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA