"To je lik iz kladionice": Andrija Kuzmanović ponovo u ulozi menadžera

Glumca ćemo gledati u filmu "Zlatni dečko"

  • 0

Andrija Kuzmanović jedan je od našij najvrednijih glumaca. Njega ćemo gledati u filmu "Zlatni dečko" reditelja Ognjena Jankovića.

Andrija, kao i u filmu "Toma", glumi menadžera. U ostvarenju Draganja Bjelogrlića igra estradnog, Drdu, a u "Zlatnom dečku", Čakija, fudbalskog menadžera.

Glumac je napravio paralelu između ove dve uloge.

- U istom trenutku su snimani filmovi, mada mislim da će publika videti da nemaju veze jedan sa dugim, osim što ih igram ja, obojicu.Drago mi je što sam igrao Čakija. To je lik iz kladionice. To su oni menadžeri iz kladionice i ljudi koji dosta znaju o fudbalu, znaju svoj posao, ali im se nešto nije otvorilo i ostali su u nekoj drugoj ligi. A zapravo imaju kvalitet za prvu, imaju nos za te neke mlade talente - objasnio je Kuzmanović i  dodao

Drago mi je da sam učestvovao u ovom filmu, zato što smatram da će da bude kao neki od filmova iz prethodnog perioda, koji su imali visoku produkciju, jako dobru, kvalitetnu glumu, odličnu muziku. Mislim da pripada tomtalasu i da nije slučajno što je u ovom trenutku napravljen ovaj film.Drago mi je što sam igrao u ovakvoj ekipi glumaca, smatram da su svi babaroge. Drago mi je da sam radio sa Ogijem - rekao je Andrija Kuzmanović.

Video: Zlatni dečko na velikom platnu: Ekipa filma o reditelju debitantu Ognjenu Jankoviću

Pogledajte trejler za film "Zlatni dečko":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA