Ovog klinca iz "Titanika" niko se i ne seća, ali on redovno dobija platu za svoju ulogu

Iako se gotovo ni ne seća detalja sa snimanja filma, isplata honorara koji dobije svake godine ga podseti da je jednom davno snimao "Titanik"

  • 0

Ris Tompson, koji je najpoznatiji po ulozi 'malog Irca' u "Titaniku", otkrio je kako i 25 godina nakon što je film snimljen i dalje zarađuje novac od te male uloge u Kameronovom blockbusteru, javlja Belfast Live.

Tompson je imao samo pet godina kada je dobio ulogu u "Titaniku" u kojem je igrao dečaka koji je putovao najnižom klasom i tragično je poginuo s majkom i sestrom.

Tompsona sa svojom 'filmskom' majkom i sestrom i ostalim putnicima se može videti u sceni u kojoj čekaju da se otvore glavna vrata za izlaz iz treće klase. Njih troje nisu stigli do čamaca za spašavanje, a kasnije su prisutni u sceni u njihovoj kabini gde su zajedno poginuli, piše 24hr.

Njegova uloga u filmu bila je uistinu mala, ali značajna jer je prikazala mnogo veću tragediju najsiromašnijih putnika koji su na Titaniku izgubili život. Tompson se danas bavi digitalnim marketingom u Juti i vlasnik je centra za skijanje i snowboarding. Iako se gotovo ni ne seća detalja sa snimanja filma, isplata honorara za film koji dobije svake godine ga podseti da je jednom davno snimao "Titanik".

Svoju karijeru počeo je kao dečji model i dobio je ugovor s agencijom nakon što je pobedio na jednom takmičenju. Agent je tada njegovoj majci ponudio dve opcije za Risa- ulogu u reklami za benzinsku postaju ili priliku za ulogu u "Titaniku". Iako je reklama bila sigurnija opcija, njegova majka je izabrala da se kratko pojavi u "Titaniku", koji je na kraju postao drugi najuspješniji film u istoriji po zaradi. Dokle god se film bude prikazivao, Tompson će svake godine dobiti iznos od nekoliko stotina dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA