≫ 

Gordan Kičić o 2. sezoni "Mama i tata igraju se rata": Stižu dva strana glumca

Serija će se emitovati tokom 2022. godine na RTS-u

  • 0
Mama i tata se igraju rata Foto: Promo

Još jedna poznata serija nas očekuje u 2022. godine. U pitanju je druga sezona ostvarenja "Mama i tata igraju se rata" sa Gordanom Kičićem i Ninom Janković u glavnim ulogama.

Ono što je poznato jeste da će imati 10 epizoda, glumačka ekipa biće bogata, a toga nam dvoje dolaze iz inostranstva.

Gostujući u emisiji "Beogradska hronika" na RTS-u, glumac, reditelj i producent serije "Mama i tata igraju se rata" Gordan Kičić govorio je o detaljima.

- Seriju su režirali Marko Manojlović, Nina Đukić i Gordan Kičić. Tekst su pisali Gvozden Đurić, Marko Manojlović i ja. Ekipa od prošle godine se malo promenila, ali neznatno. U pitanju je 10 epizoda. Ima novih junaka. Velika glumačka podela, preko 60 glumaca igra u seriji. Imamo i dva stranca, Martina Bermosera iz Austrije i Mercedes de la Kruz iz Kanade - rekao je Kičić i nastavio:

- To je kombinacija drame i komedije. To je žanr koji je prilično popularan sada u svetu. Na taj način ne dozvoljavamo ništa da prevagne, niti komedija, niti drama, tako da je to u nekoj srednjoj vrednosti i mislim da će publika biti veoma zadovoljna, jer nastavljamo priču o porodici Radisavljević... Biće to jedna introspektivnija sezona nego što je bila prva. Počinjemo tri godine nakon što je Veljko Radisavljević otputovao na Kamčatku. Za te tri godine dosta stvari se promenilo u životima junaka... Sezona je duhovita, vrlo dinamična, mislim da će publik zaista uživati... - naveo je Gordan Kičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA