Čekanju je došao kraj: Pojavio se prvi trejler za seriju "Gospodar prstenova"

Ovo ostvarenje će se emitovati na platformi Amazon Prime od 2. septembra, a nova epizoda izlaziće svakog petka

  • 0
Gospodar prstenova Lord of the rings Printskrin: Youtube/Amazon Prime Video

Kao što je poznato, 2022. godine kreće prikazivanje serije "Gospodar prstenova". Ovo ostvarenje će se emitovati na platformi Amazon Prime od 2. septembra, a nova epizoda izlaziće svakog petka.

U seriji će biti prikazano kovanje prstena, odlomak iz knjiga, a pominju se i neka nova mesta, poput Maglene planine, Lindon i Numenor.

- Predstojeća serija Amazon Studios prvi put na ekrane donosi herojske legende legendarnog Drugog doba istorije Međuzemlja. Ova epska drama smeštena je hiljadam godina pre događaja iz Hobita i Gospodara Prstenova Dž.R.R. Tolkina, i vratiće gledaoce u doba u kojem su kovane velike sile, kraljevstva su se uzdizala i padala u propast, neverovatni junaci bili su testirani, nada obešena najtanjim nitima, a najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkinovog pera pretio je pokriva sav svet u tami. Počevši u vremenu relativnog mira, serija prati ansambl likova, poznatih i novih, dok se suočavaju s dugo strahovanim ponovnim pojavljivanjem zla u Međuzemlju. Iz najmračnijih dubina Maglenih planina, do veličanstvenih šuma prestonice vilenjaka Lindon, do ostrstvog kraljevstva Númenor koji oduzima dah, do najudaljenijih delova karte, ta će kraljevstva i likovi stvoriti nasleđe koje živi dugo nakon toga oni su otišli - navodi se u opisu serije, a prenosi 24sata.hr.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA