Zašto ne postoji Blok 27? Nova tinejdž-horor serija počinje nestankom dečaka u blokovima Novog Beograda

Gde je blok 27?

  • 1
serija blok 27

Foto: Dunja Dopsaj

Potpuno osveženje na TV kanale stiže kroz novu tinejdž misteri- horor seriju – "Blok 27". Ova originalna i veoma uzbudljiva priča uvući će nas u novi, do sada neistraženi, tajni svet u pokušaju da pronađe odgovor na pitanje: zašto ne postoji Blok 27?

Publiku očekuje šest epizoda o tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače mladi naturščici - Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović. Zaplet uzbudljive priče počinje nestankom četrnaestogodišnjeg Rastka u blokovima Novog Beograda, kada njegova sestra bliznakinja odlučuje da sama pronađe brata, koji je nestao u bloku koji zapravo ne postoji.

Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, a scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.

Ostale uloge u TV seriji Blok 27 su poverene Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Djuriću i mnogim drugima.

Ovaj zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, premijerno će biti emitovan vikendom u 21h od 19. februara na kanalu Superstar TV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA