≫ 

Nagradni fond "Slagalice" uvećan: Pobednik će dobiti znatno više novca nego ranije

U prethodnim ciklusima pobednik je dobijao 150.000 dinara

  • 3
Slagalica Printskrin: RTS

Uskoro ćemo dobiti i pobednika 146. ciklusa "Slagalice", a u finalu se za pobedu bore Arsenije Arsić i Lazar Živkov. Kao što se i očekivalo, i jedan i drugi takmičar su se odlično pokazali u prvoj partiji.

Pre toga, voditeljka Milica Gacin otkrila je jednu novinu. Naime, ona je navela da je nagradni fond kviz uvećan. Pobednik će ovoh puta dobiti 300.000 dinara (ranije je pobednik dobijao 150.000 dinara), a drugoplasirani 150.000 dinara (ranije je drugoplasirani dobijao 50.000 dinara).

- Još jedna važna informacija, a to je da nam je nagradni fond uvećan od ovog ciklusa. Prvoplanisirani takmičar će osvojiti 300.000 dinara, a drugoplasirani 150.000 - rekla je voditeljka Milica Gacin.

Što se tiče samog finala, Arsenije je krenuo bolje i održavao prednost. Kako se partija približavala kraju, Lazar je smanjivao prednost rivala.

Na kraju, spustio ju je na prihvatljiv 14 poena razlike. Arsenije Arsić je imao 147 bodova posle prve partije, a Lazar Živkov 133.

Ko će biti pobednik 146. ciklusa "Slagalice", saznaćemo posle druge partije.

Pogledajte snimak:

Video: Impresivan rezultat: Postavljen novi rekord u Slagalici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VRS

    29. januar 2022 | 21:40

    Kada vidis koliko oni glupani i opajdare po rijaliti programima sedmicno uzimaju greota je ovim ljudima sto stvarno pokazu svoje znanje dati tako malo novca

  • Kaja

    29. januar 2022 | 23:34

    Dobro ste se setili mediji da propagirate znanje, a ne sodomu i gomoru konacno...

  • Sheila Broflovski

    30. januar 2022 | 09:42

    Ceo svoj (dugi) vek se pitam da li će se neki KONTROVERZNI biznismen, profiter, mutivoda... bar pokušati da se bar malo ispegla tako što će povećati fond nekog kviza znanja, poslati negde učenika (Pa, i njegovog profesora, zašto ne?) sa nekom republičkom nagradom, kupiti i opremiti prostor mladim umetnicima, odenuti neko predano i kvalitetno folklorno društvo, podržati neku očigledno dobru kulturnu manifestaciju - i na kraju, pozabaviti se zdužbinarstvom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA