≫ 

Ćerka Nenada Nenadovića u "Igri sudbine" sve raznežila s bebom u rukama: Dirljiva pošta pokojnom glumcu

Mnogi su saglasni da je ova scena nešto najemotivnije što smo mogli videti kroz sve dosadašnje epizode serije "Igra sudbine"

  • 2
Mina i Nenad Nenadović Foto: TV Prva, ATA Images

Serija "Igra sudbine" postala je omiljena među gledaocima, a kako je gledanost sve veća, iako je sinoć završena druga sezona, treća će već večeras početi.

Stoga gledaoci nisu "sedeli kao na iglama" gledajući finale, jer su znali da šta god da se desi, na rasplet neće morati da čekaju dugo. Ipak, zbog jedne scene svima je zastala knedla u grlu.

Podsetimo, Nenad Nenadović, koji je igrao negativca Tomasa Brunera, preminuo je iznenada u septembru usled virusa korone, ali su čelni ljudi ove serije u sinoćnoj epizodi pokazali da ga ne zaboravljaju i na vrlo emotivan način odali su mu poštu.

glumac Nenad Nenadović Nenad Nenadović / Foto: ATA Images

Tako se u poslednjoj epizodi druge sezone serije "Igra sudbine" pojavila mlada glumica Mina Nenadović, inače njegova ćerka. Ona je u jednoj sceni odigrala devojku koja je oduševljena Jeleninom bebom.

U jednom trenutku Mina prilazi bebi pita roditelje kako se zove. Oni otkrivaju da su bebi dali ime Nenad, pa čak i da ga zovu "Iznenadović Nenadović".

Ona sva oduševljena pita da li može da ga uzme i uživa u zagrljaju malog Nenada.

Svi su oduševljeni njenom lepotom i harizmom, ali jedna scena iz sinoćne epizode bila je vrlo emotivna. Pogledajte kako je izgledao taj momenat:

I mnogi su saglasni da je ova scena nešto najemotivnije što smo mogli videti kroz sve dosadašnje epizode serije "Igra sudbine" i divno sećanje na glumca čija je smrt sve potresla.

Video: Tuga i suze na komemoraciji povodom smrti glumca Nenada Nenadovića: Pozdravi nam Mandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA