≫ 

Već ima više od 4 miliona pregleda: Pojavio se tizer trejler za seriju "Gospodar prstenova"

Premijera serije "The Lord of the Rings: The Rings of Power" kreće sa emitovanjem 2. septembra na platformi Amazon Prime Video

  • 2
The Lord of the Rings: The Rings of Power, Gospodar prstenova Printskrin: Youtube/Prime Video

Jedna od najiščekivanijih serija ove godine je "Gospodar prstenova". Ovo ostvarenje nosi naziv "The Lord of the Rings: The Rings of Power" i počeće da se emituje 2. septembra na platformi Amazon Prime Video.

Konačno se pojavio prvi tizer trejler, a sudeći po kardorva, očekuje nas mnogo akcije. Do sada ima više od 4 miliona pregleda na Jutjubu.

Predstojeća serija kompanije "Amazon Studios" donosi na ekrane po prvi put herojske legende o legendarnom Drugom dobu istorije Međuzemlja. Ova epska drama smeštena je hiljadama godina pre događaja Dž.R.R. Tolkinovog "Hobita" i "Gospodara prstenov"a, i vratiće gledaoce u eru u kojoj su se kovale velike sile, kraljevstva su se uzdizala do slave i propadala, neverovatni heroji su bili testirani, nada je visila o najfinijim nitima i najveći zlikovac koji je ikada izvirao iz Tolkinovog pera pretio je da ceo svet pokrije tamom.

Počevši od vremena relativnog mira, serija prati veliki broj likova, poznatih i novih, dok se suočavaju sa strahom od ponovnog pojavljivanja zla u Srednjoj zemlji. Od najmračnijih dubina maglovitih planina, do veličanstvenih šuma prestonice vilenjaka Lindona, do prelepog ostrvskog kraljevstva Numenor, do najudaljenijih krajeva mape, ova kraljevstva i likovi dočaraće svet u kojem su živeli.

Pogledajte trejler:

Video: Ni Gospodar prstenova, ni Igra prestola: Kulu od leda podigla je priroda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lotr ljubitelj

    14. februar 2022 | 10:34

    Koliko mi je neprijatno bilo da gledam ovaj trejler... Kao najava za igricu. U jedan LOtR univerzum ubacis glavne likove da budu deca, tamnoputi vilenjaci i zene ratnici, nista od toga nije bilo u knjigama. Bas katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA