Džoni Dep ponovo u Beogradu, dobio medalju za zasluge: "Voleo bih da taj početak bude baš ovde, u Srbiji"

- Ovo je zaista jedan vanredan trenutak za mene i veoma sam ponosan - rekao je glumac u Beogradu

  • 58

Džoni Dep ponovo je došao u Beograd gde je primio zlatnu medalju za zasluge u kulturi i javnim delatnostima, kao i promociji Srbije u inostranstvu. Holivudski glumac je u Palati Srbiji dobio priznanje od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nakon što je dobio orden, zahvalio se svima.

- Ovo je zaista jedan vanredan trenutak za mene i veoma sam ponosan. Imam jednu priču da podelim. Imao sam priliku, zapravo sam bio blagosloven davnih godina da sretnem jednog čudnog čoveka. Njegovo ime je Emir Kusturica. Kusturica je postao brat. Njegova porodica postala je moja porodica. Gledao sam kako mu deca odrastaju. To je bila ta jedna veza koju smo ostvarili od prvog dana. To dosta govori o jednoj osobi kao što je Emir Kusturica. Kada vas voli, on vas voli. Kada vas zaista ne voli, on vas ne voli. Ono što mi se zaista sviđa kod njega je to što on kaže ono što misli i veruje u sebe. To je nešto što sam naučio od ove divne zemlje da je svrha da se ostvare nova radna mesta, da se stvori posao. I zaista to želim, koliko god mogu, da doprinesem tome, posebno zajedno sa Emirom.

Video: Džoni Dep ponosan zbog ordena: Voleo bih da moj novi početak bude ovde u Srbiji, ako me prihvatate

Ono što je zaista ovde divno jeste da je svrha iskoristiti sad ovaj trenutak više od bilo čega i da je suština slaviti trenutak... Verujem da ovde postoji dosta talenta.

Zaista želim da Vam se zahvalim, predsedniče Vučiću, za zasluge koje sam primio. Drago mi je što ste mi ukazali tu čast, što ste mi delili ovaj orden. Ostaću dosledan i učiniću sve što je u mojoj moći da ovo bude dokaz moje obaveze ovde. Hvala Vam...Ništa ovde nisam dobio osim poklona i darova... Sada sam na ivici novog života i sviđa mi se ovaj početak i voleo bih da taj početak počne baš ovde, u Srbiji, ako me želite.

Blagosloveni bili, zaista mi je velika čast. I plašim se. Šalim se. Nisam baš neki veliki govornik, ali iz moje suštine i onoga što jesam zaista se zahvaljujem za ovu veliku čast koja mi je ukazana i nikada je neću izneveriti. - rekao je Džoni Dep.

Uskoro opširnije..

Video: Džoni Dep: Obožavam vašu zemlju. Rad ovde je savršena suprotnost Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaa

    15. februar 2022 | 14:08

    Za koje tacno zasluge je glumac dobio zlatnu medalju? Zato sto je dosao nekoliko puta u Srbiju? 🧐

  • Djepuu

    15. februar 2022 | 14:10

    Propala drzava, kome su trebala odlikovanja nisu dobili.

  • Kizo

    15. februar 2022 | 14:04

    A inflacija 50%?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA