≫ 

Gledali smo je u ulozi Ruže u "Tomi": Upoznajte talentovanu Tamaru Jovanović

Radi kao kustos u rodnoj kući Živojina Mišića, slika u slobodno vreme i vrhunski peva

  • 3
Tamara Jovanović, film "Toma" Printskrin: K1

Ako ste gledali film "Toma", sigurno se sećate i lik Ruže, koje se glavni junak, pevač Toma Zdravković, seća kroz flešbekove kojih ima na pretek. Nju igra talentovana devojka iz Mionice Tamara Jovanović.

Devojka koja radi u Turističkoj organizijaciji Mionica, a sa ekipom emisije "Prvi red" televizije "K1" srela se u Struganiku, u rodnoj kući vojvode Živojina Mišića.

Na pitanje da li je turisti prepoznaju, Tamara je odgovorila potvrdno.

- Malo su zbunjeni, gledaju me. Mislim, ja vidim na njihovim licima da im je to pitanje u glavi:"Da li si ti ona devojka koja glumi u filmu? Nisi progovorila ni reč, a toliku emociju si dala, ostavila toliki utisak..." Znače mi ti komentari - rekla je na početku razgovora Tamara Jovanović.

Inače, ona je kustos rodne kuće Živojina Mišića, turistima priča legende i priče o slavnom srpskom vojvodi, između ostalog i one koje nisu zapisane.

Tamara navodi da joj film "Toma" promenio na neki način život. Ljudi je prepoznaju i zaustavljaju.

- Ta prilika se ne pruža baš svakome - iskrena je devojka iz Mionice, koja je otkrila da se u slobodno vreme bavi i slikarstvom

Tamara je ispričala kako je dobila ulogu u filmu "Toma".

- Svi misle da sam bila na nekom kastingu. Pošto ja pevam u jednoj grupi "Mione", direktoru Doma kulture Valjeva je bio potreban statista, tako da je on mene preporučio. Otišla sam tamo, upoznala sam Bjelu... Bjela je zaista divan čovek, celom ekipom sam oduševljena i stvarno su mi svi dragi... Kada bih morala da izdvojim, onda je to Petar (Benčina) - rekla je devojka iz Mionica, koja izvrsno peva.

- Mislim da ću ići tim koracima muzike. Ipak je muzika nešto što mi je u porodici, znači od malih nogu, otac mi isto svira, brat pohađa Nižu muzičku školu... Ja bih volela da nastavim sa ovim (glumom) i videćemo da li će mi se ukazati još neka prilika - rekla je Tamara Jovanović.

Pogledajte snimak:

Video: Prelepa makedonska glumica Sara Sandeva igra zanosnu Sofku u Nečistoj krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA