≫ 

Šeron Stoun otkrila da je zadržala odeću iz "Niskih strasti", pa je pričala o "onoj" sceni iz filma

Glumica se osvrnula na film koji joj je doneo svetsku slavu

  • 0
Šeron Stoun Printskrin: Youtube/Benny Legend

Glumica Šeron Stoun je u martovskom izdanju časopisa "InStyle" govorila o filmu koji ju je proslavio, "Niskim strastima" reditelja Pola Verhovena. Ona je prokomentarisala kako je zadržala svu odeću iz trilera, jer, kako je navedno, nije bila mnogo plaćena - 500.000 dolara. To ne deluje kao mala suma, ali jeste u poređenju sa 14 miliona dolara, koliko je dobio njen kolega iz filma Majkl Daglas.

Šeron Stoun je takođe rekla da je učestvovala u odabiru bele mini haljine sa odgovarajućim kaputom tokom scene ispitivanja, gde je raširila noge.

- Svi kostimi u filmu su imali taj efekat. Nisam mogla da verujem koliko je to bilo uzbudljivo i svi neverovatni kostimi koji su pravljeni samo za mene. U ugovoru je bila stavka da mogu da zadržim odeću. Ljudi su mislili da sam luda, ali istina je da nisam bio mnogo plaćena u poređenju sa mojim muškim kolegom. Zaradila sam 500.000 dolara, Majkl 14 miliona dolara. Tako da je čuvanje mojih kostima bila zaista pametna stvar - rekla je glumica koja je razgovarala sa spisateljicom Dženifer Feriz.

Zatim je obukla belu haljinu, za koju je rekla da je imala osećaj Alfreda Hičkoka.

- Naravno, najupečatljivija je bela haljina i kaput koji sam nosila na sceni u sobi za ispitivanje - rekla je Stoun i nastavila:

- Sećam se da sam pitala reditelja, Pola Verhovena, šta želi da obučem za to. U šali je rekao: "Nije me briga da li nosiš rolku i kosu u punđi. Pa sam rekla: "Dobro, jer sam to mislila." - navela je glumica.

Kostimograf Elen Mirodžnik dizajnirala je haljinu.

Scena je trebalo da bude dosadna, gde Šeron Stoun koja sedi u stolici veći deo vremena, ali je reditelj pronašao način da je učini zanimljivom.

- Kada smo snimali deo (gde Ketrin raskrsti noge), reditelj me je zamolio da skinem donji veš, jer je rekao da belo reflektuje svetlost. Pa ja jesam. A snimatelj mi je rekao da ništa ne vidi. U to vreme, monitori su bili mnogo manje sofisticirani nego sada, pa čak i kada su mi puštali scenu, nisam videla nikakve probleme - rekla je Šeron, piše "Daily Mail".

Šeron Stoun, film Niske strasti Foto: Profimedia/FilmStills.net / Film Stills

Ali kada je videla film pre objavljivanja, mogla je da vidi mnogo više.

- Bilo bi mnogo poštenije i razumnije da su mi to prvo pokazali... Tako da sam razgovarala sa svojim advokatom, odvagao je svoje mogućnosti i onda doneo odluku da dozvolim da scena ostane takva kakva jeste. Kada se osvrnem na to, i dalje mislim da je to bio pravi izbor za film, čak i ako mi je trebalo neko vreme da dođem do tog zaključka - rekla je Šeron.

Na premijeri filma bila je sa prijateljicom Fej Danavej.

„Nikada neću zaboraviti trenutak kada se završio. U bioskopu je bila potpuna tišina, a Fej me je uhvatila za ruku i rekla: "Ne mrdaj". Konačno je publika počela da navija, a Fej je rekla: "Sada si velika zvezda i svi mogu da te poljube u zadnjicu." (smeh) Zaista sam osetila kako se moj život promenio u tom trenutku - rekla je Šeron.

Šeron Stoun ćemo gledati u drugoj sezoni serije "Stjuardesa" ("The Flight Attendant") na platformi HBO Max.

Video: Žena zmaj: Šeron Stoun napunila 61 godinu

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA