≫ 

Jovana Stojiljković o seriji "Područje bez signala": "Talentovani možemo da napravimo velike stvari"

- Ja sam jako zahvalna što su me zvali Ankica producent i Dalibor Matanić da radim sa njima i mislim da su regionalne koprodukcije nešto bez čega mi ne možemo ni da snimamo filmove a sada evo i prilike za serije - rekla je glumica

  • 0
Područje bez signala Foto: RTS

Serija "Područje bez signala" reditelja Dalibora Matanića izazvala je veliku pažnju, a kako piše RTS, prvu epizodu je gledalo više od milion i 350.000 ljudi. Glumica Jovana Stojiljković, koja glumi u ovom ostvarenju, pričala je o iskustvima sa snimanja, ali i o prvim utiscima.

Ona ističe da je jedva čeka da ljudi pogledaju sve epizode, a onda je govorila i o Šeili, svom liku.

- Meni je to jako bilo uzbudljivo kad sam čitala što svaka epizoda ima glavnog junaka a sve vreme se prati glavna linija radnje. Moja je treća epizoda što će biti sledeće subote. Ona je devojka koja živi u izgnanstvu, vratila se u rodno mesto, u Nuštin u to izmišljeno mesto i sada negde tako usamljena pokušava da se postavi, da pronađe sebe, zaljubi se. Svega tu ima hajde ne otkrivamo za nekoga ko nije čitao roman, ali ja kad sam čitala knjigu bila sam oduševljena i baš onako uzbuđena što su meni dali priliku da igram Šejlu i jako sam je zavolela - rekla je Jovana Stojiljković za RTS.

Ono što je poznato jeste da je serija nastala udruženim snagama Hrvatske, Slovenije i Srbije. Glumica je otkrila kakvo je iskustvo rada u regionalnoj ekipi i koliko zapravo koprodukcija može da utiče na kvalitet serije?

- Ja sam jako zahvalna što su me zvali Ankica producent i Dalibor Matanić da radim sa njima i mislim da su regionalne koprodukcije nešto bez čega mi ne možemo ni da snimamo filmove a sada evo i prilike za serije. Mislim da je to jako važno i da tako ujedinjeni, talentovani možemo da napravimo velike stvari - rekla je glumica.

Video: Glumica Jovana Stojiljković o Šavovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA