BETMEN stiže u punom sjaju u Srbiju

Najmračniji i, po oceni kritičara koji su ga već videli, najbolji film o Vitezu tame do sada, BETMEN, ovog četvrtka 3. marta, u velikom stilu stiže u bioskope širom Srbije

  • 1
Betmen Foto: Blitz Film

Koliko brzo možete da rešite zagonetku? Budite među prvima i osvojite ekskluzivne Betmen nagrade!

Warner Bros. Pictures i Nissan Europe ponovo su se ujedinili nakon 2013. godine i napravili vrhunsku promociju dugo očekivanog filma Betmen i Nissan Juke.Premijera filma biće održana 3. marta u okviru #CineFan projekcije u CineStar 4DX Ada Mall bioskopu u Beogradu, ali dan ranije, 2. marta, održaće se nezaboravan događaj koji zaista ne smete da propustite!

Na jednoj od lokacija u Beogradu, koju nećemo otkrivati u celosti, ali Vam možemo poveriti samo koordinate koje su: 44 ° 48'51.6 "N 20 ° 25'16.5" E, 1830, pojaviće se svetlosni Bet Znak, a ispod njega će te čekati Nissan Juke.

Svaki pravi obožavalac ovog superheroja zna da ovo vredi posetiti! Ako ste među 20 najboljih, očekuje vas i poklon iznenađenje – bioskopske ulaznice za film BETMEN.

Mala pomoć: Najsavremenije višenamensko mesto za sport, kulturu, zabavu i druge manifestacije.

Priča o novom Betmenu:

Posle godina lutanja ulicama Gotama i sa samo nekoliko pouzdanih saveznika, usamljeni osvetnik Betmen postaje jedino oličenje pravde među svojim sugrađanima. Kada elitu Gotama napadne sadistički ubica, niz misterioznih tragova vodi "viteza tame" duboko u podzemni svet, gde nailazi na Selinu Kajl aka. Ženu Mačku, Pingvina i mnoge druge. Dok dokazi počinju da se gomilaju i vode sve bliže i bliže kući, otkrivajući veličinu zlokobnog plana počinioca, Betmen mora da sklopi nove saveze, razotkrije krivca i vrati pravdu u gradu Gotam, koji je predugo zloupotrebljavan od strane korumpirane vlasti.Pored Roberta Patinsona (Betmen), u filmu igraju Zoi Kravic (Žena mačka), Pol Dejno (Zagonetač), Džefri Rajt, Džon Turturo, Endi Serkis, Kolin Farel, Piter Sarsgard i Džejmi Loson.

Režirao ga je lično Met Rivs i Piter Krejg, a koproducirao je film sa Dilanom Klarkom, Majklom E. Uslanom, Volterom Hamadom, Šantal Nong Vo i Sajmonom Emanuelom.

Odabrani kritičari koji su već videli ovaj izuzetan, skoro 3 sata dug filmski spektakl, oduševljeni su! Između ostalog, rekli su i:

"Robert Patinson je Betmen kog nikada ranije nismo videli." (Rejčel Ho, Exclaim!)

"Sirovo, mračno i lepo." (Rejčel Ho, Exclaim)

"Betmen, pogodan za današnji svet." (Bilge Ebri, New York Magazine)

"Met Rivs predstavlja hipnotički filmski proizvod sa senzualnom pričom o osveti." (Robert Daniels, The Playlist)    "Veliki i smeli." (Kris Evanđelista, Slashfilm)

"Jedan od najboljih filmova o superherojima ikada napravljen." (Den of Geek - Headline)

BETMEN u bioskope širom Srbije stiže 3. marta, u distribuciji BLITZ-a, u najprestižnijim IMAX i 4DX formatima, kao i u regularnom 2D formatu.

Ulaznice su uveliko u prodaji online i na blagajnama bioskopa i brzo se prodaju, pa obezbedite svoju na vreme.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA