≫ 

Olga Odanović je htela da odustane od uloge u "Boljem životu" zbog jednog opravdanog razloga

Ipak, glumica se predomislila i prihvatila je ulogu

  • 3
Olga Odanović, "Bolji život" Printskrin: Youtube/AmiG Show

Glumica Olga Odanović gostovala je u emisiji "Amidži šou" zajedno sa koleginicom Marijanom Mićić iz filma "Leto kada sam počela da letim". U jednom trenutku voditelj Ognjen Amidžić prikazao je inserte iz ostvarenja gde je Olga glumila.

Na snimku je bila prikazana iz serije "Bolji život", u kojoj je glumica lik koleginice sa posla. Olga je navela da postojala šansa da odustane od ove uloge iz opravdanog razloga. Naime, tada je Odanovićeva bila majka i njen sin Jakov je imao svega šest meseci.

Razmišljala je da odustane kako bi bila sa svojim naslednikom. Ipak, njeni najmiliji, među kojima je bio i njen suprugu i kolega, glumac Dragan Petrović Pele, su je ubedili da ipak prihvati da glumi u "Boljem životu".

- "Bolji život" sam snimala u Solunu. Ja sam tada već imala Jakova, imao je šest meseci. Imala sam 28 godina. Teško sam ga ostavila. Bila sam na kastingu i onda su oni meni da li tu ulogu, a onda sam ja rekla: "Kako ću sada'?" Moja mama je naravno bila tu da pomogne, tako da su svi bili oko njega (Jakova). Htela sam da odbijem ovo u "Boljem životu", ipak je dete malo. A onda me malo Pele tu i rekao: "Nemoj, hajde, Boga ti. Sedam dana, neće ništa da mu bude." Malo su me utešili i onda sam ja pristala. Sada mi je lepo kada vidim - rekla je Olga Odanović.

Pogledajte snimak:

Video: Stamenković: Glumice priželjkuju ulogu kakva je u filmu Prolećna pesma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragica Krstic iz NISA

    2. mart 2022 | 16:22

    Olga je kraljica neverovatne transformacije likova divn pametna posebna mislim da je i dobra majka

  • Sima

    2. mart 2022 | 15:54

    Mala uloga koje se niko i ne seća.

  • Poo

    2. mart 2022 | 13:50

    Ma imala je sve glavne uloge

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA