Druga sezona serije "Močvara" od 11. marta: Krsmanović dobija dostojnog naslednika

U pitanju je lik Atile Varge, kojeg glumi mladi glumac Robert Ožvar

  • 3
Goran Bogdan Goran Bogdan u TV seriji "Močvara" / Foto: Promo

Druga sezona serije "Močvara" biće premijerno prikazivana od 11. marta na televiziji Superstar svakog petka, subote i nedelje (21:00), dok će je Radiotelevizija Srbije prikazivati od 12. marta subotom i nedeljom (20:00), saopštili su danas producenti, koji najavljuju "još intrigantniji nastavak".

"Kroz novih deset epizoda, koje se stilski i vizuelno naslanjaju na prvu sezonu, publici će biti dočarane drugačije priče u kojima inspektor Nikola Krsmanović istražuje niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla", kaže se u saopštenju.

U nastavku serije čiji su kreatori reditelj Oleg Novković i scenaristkinja Milena Marković, Krsmanović, koga igra Goran Bogdan, dobija dostojnog naslednika u liku Atile Varge", u tumačenju mladog glumca Roberta Ožvara, a priča je smeštena u Sentu "gde samo nekoliko porodica odlučuje o životu i smrti".

U seriji "Močvara" produkcijske kuće Fajerflaj i Telekoma Srbije, igraju i Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Dragan Mićanović, Dejan Dedić, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Bojan Žirović, Nenad Stojmenović, Slobodan Ninković i drugi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    2. mart 2022 | 18:32

    Nisam gledala prvu sezonu jer je ton serije bio očajan,glumci su samo mumlali tekst sebi u bradu! Nadam se da druga sezona nema taj problem.

  • Opasna

    2. mart 2022 | 17:43

    Serija

  • Rajko

    2. mart 2022 | 17:57

    Jel ovaj i dalje u semi sa Jelenom Veljacom😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA